![]() |
Maddi Sıkıntılardan Kurtulmak İçin Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maddi Sıkıntılardan Kurtulmak İçin Duamaddi sıkıntılardan kurtulmak için dua Abdullah Kureşî buyurdu ki: Bir gün ****m Ebü?r-Rabî bana, ?Sana bitmek tükenmek bilmeyen bir hazîne öğreteyim mi?? dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Okumamı istediği duâ şöyle idi: ?Yâ Allah, yâ Vâhid, yâ Mûcid, yâ Cevâd, yâ Bâsit, yâ Kerîm, yâ Vehhâb, yâ ze?t-Tavl, yâ Ganî, yâ Mugnî, yâ Fettâh, yâ Rezzâk, yâ Alîm, yâ Hayy, yâ Kayyûm, yâ Rahmân, yâ Rahîm, yâ Bedîassemâvâti vel-ard, yâ ze?l-celâli vel ikrâm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bana, ?Her kim şu duâyı namazlardan sonra, özellikle Cuma namazından sonra okursa, Allahü teâlâ onu her türlü kötülükten muhafaza eder ![]() ![]() ![]() Kendisi şöyle anlatır: Bir gün Abdullah el-Muâvirî?ye gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başım darda kalmadı ![]() ![]() ![]() Abdullah el-Muâvirî bu duâyı bana öğretmek için okuduktan sonra, başım hiç darda kalmadı, rızkım çoğaldı ![]() ![]() Ayrıca, bir kimse bir derde veya borca giriftâr olursa, ?Allahümme innî eûzü bike minel hemmi vel hazeni ve eûzü bike minel aczi vel keseli ve eûzü bike minel cübni vel buhli ve eûzü bike min galebetid deyni ve kahrirricâl? duâsını okusun, buyurulmuştur ![]() maddi sıkıntılardan kurtulmakta faydalı olduğu söylenilir ![]() |
![]() |
![]() |
|