![]() |
Tüm Dilekler İçin Fetih Suresi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tüm Dilekler İçin Fetih SuresiTüm Dilekler İçin Fetih Suresi Fetih suresinin hatmini yapmak tüm dilekleriniz için çok etkilidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birinin kalbini kazanmak,düşmana galip gelmek,bağlı işlerinizin açılması ve daha bir çok hacetinize kavuşmanız için çok etkilidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizzat uyguladım ve etkisini gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cumartesi günü başlanır,örneğin ikindi namazından sonra,ya da öğlen ikindi arası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() önce 2 rekat tevbe namazı kılın,sonra 2 rekat Allah rızası için namaz kılıp,namazın sonunda hacetiniz neyse niyetlenin ve 1 tane Fetih Suresi okuyun Pazar günü 3 tane pazartesi 5 tane salı,çarşamba ve perşembe 7 tane fetih suresi okuyun ![]() Cuma günü sela vakti girmeden 11 tane fetih suresini okuyup bitirin sonra da hemen ardından yine 2 rekat tevbe 2 rekat allah rızası için namaz kılıp okuduğunuz Fetih suresi hürmetine dileğinizi söyleyip kabulu için dua edin ![]() sonra da 2 rekat şükür namazı kılın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu uygulamayı 3 hafta yapın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|