Kim Bu Genç |
|
|
#1 |
|
Ergenekon
|
Kim Bu Genç![]() 1961’in Kasım ayında Ankara Hukuk Fakültesi’ndeki bir törende, Başbakan İsmet İnönü ve eşi Mevhibe İnönü, yanlarında da elinde çantasıyla Bülent Ecevit görülüyor Ecevit ile Mevhibe Hanım’ın arasında bir genç![]() ![]() Üzerinde kareli bir gömlek Ceketinin altında, evde örüldüğü belli olan bir kazak Saçları alnına düşmüş O gencin adı Ahmet Necdet Sezer’dir![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Gerçekten ilginç ![]() ![]() Ama yalan söylemeyeceğim, gençliğinde bile duruşunda bir denge var sanki![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler Ergenekon![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Ergenekon
|
beni en etkileyen yanı, genç bir üniversite öğrencisi geleceğin başbakanı ile yan yana duruyor ve ilginçtir, O'nun başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanlığına teklif edilip, o yüce makama seçiliyor
|
|
|
|
#5 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ben de ilginç derken onu kastetmiştim :) Paylaşım için tekrar teşekkürler Ergenekon ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
asyaland
|
Sabah gazeteelrde görünce cok sasırmıstım saol Ergenekon bilgilendirdiğin için umarım gelen gideni aratmaz :( |
|
|
|
#7 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Gelen gideni hem de nasıl aratacak ![]() ![]() Ve eğer çok ileri giderlerse, ya ihtilâl olur ya devrim![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
asyaland
|
Temenimiz böyle olmaması Türkiye bir kac yıl daha geriye gitmesin atrık ilerleyelim ilerleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Ergenekon
|
![]() Evet durum haberdeki gibi ama, benim hiç endişem yok ![]() en azından başbakan ile meclis başkanının olmayacağını biliyorum![]() Büyük Atatürk Cumhuriyeti sağlam ve sarsılmaz temeller üzerine kurmuştur O temeli ve kutsal yapıyı bozmaya kimse teşebbüse dahi cesaret edemez Tüm milletin ittifakla kabulleneceği ve görevini tamamladığında aynı Sayın A Necdet Sezer gibi mihnetle anılacak biri Cumhurbaşkanı olacaktır
|
|
|
|
#10 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Alıntı:
![]() ![]()
|
|