|
|
#16 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Elimise şuanda ulaşan bi haberi sizlere iletıorum ![]() ![]() ![]() ![]() Samiyen çevresinde yapılan araştırmalarda birçok miktarda Fenerli tılsımı ortaya çıkarılmış ![]() ![]() Bu olayın bundan taam olarak 3 ay önce Ayşegül adında bi Fenerli taraftarın gerçekleştii saptanmıştır![]() ![]() Emniyet güçleri bulunan deliller doğrusunda hemen zanlının peşine birkaç kedilerini saldııda şuanda elimize ulaşan haberler arasındadır![]() ![]() ![]() Değişen gelişmelerle tekrar karşınısda olmak üsre![]() ![]() ![]()
|
|
#17 |
|
aysegul1982
|
flaş flaş flaş ![]() ![]() ![]() elimize ulaşan son habere göre ergenekon fenerbahçeli olmuştur ![]() ![]() ![]() ayrıca bugün yanlışlıkla elini kestiği zaman elinde sarı lacivert kan aktığıda görülmüştür ![]() ![]() ![]() yazııııkkkkkkk rüyamda görsem inanmazdım kıh kıh kıh ![]() ![]()
|
|
|
|
#18 |
|
sawman
|
flaş flaş flaş ![]() ![]() ![]() fenerbahce 2006 2007 sampıyonnu ve 23 sene sonra turkıye kupası sampıyonu tam uydurdum heralde:D |
|
|
|
#21 |
|
arman_gs
|
gelımıze yenı gelen sıcak haberlerle karsınızdayız azız yıldırım gazıantep macı oncesı aglayarak hakemın yanına gıtmıs nolursunuz bı penaltı verındıye bunu goren servet ve aysegul adlı sahıslarımız kavoları tasıyomus kıhkıhkıh |
|
|
|
#22 |
|
aalperennn
|
EWet bir son dakika haberiyle sizleyiz beşiktas - fener karsılasmasında besiktas 52'ye 0 yenerek maç bitti :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9 |
|
|
|
#23 |
|
ArsZ
|
bjk fb derbisinde fb nin bjk yüklü miktarda para vermek istedigi fakat bjk nin kabul etmedigi bu gün arsz tv de açıklandı:) |
|
|
|
#24 |
|
virüs
|
flaş flaş flaş ErGENEKON_GS_48 artık geyik bölümüne takılmayacağını az önce açıkladı Özellikle de galatasaray için 1905'e kadar saymayacağını vurguladı yeni gelişmelerle karşınızda olacağız
|
|
|
|
#25 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ Şok ßir geLişme iLe karşınızDayım :) Ajdar'ı çarmığa gerip işkence Yapan 4 genç Az önce İstanßuL emniyet müdürlüğü taraFından Taksimde ßoş ßir evDe aLem yaparKen yakaLandı xD ~~ |
|
|
|
#26 |
|
doctor88
|
flaş flaş flaş virüsten carpıcı acıklama ![]() ![]() ben bu sitenin foruma giren tüm üyelerin bilgisayarlarını kendisi tarafından cökültülecegini saat 18,01 gibi kanalımıza e posta aracılıgı ile bildirdi![]()
|
|
|
|
#27 |
|
virüs
|
son dakika! puslu az önce yaşadığı hayattan çok sıkıldığını özellikle de kızından bıktığını açıklayarak ıssız bir adaya taşınacağını açıkladı orada robinson crusoe hayatı yaşamak istediğini belirtti gelişmelerle karşınızda olacağız![]() ![]()
|
|
|
|
#29 |
|
tatia27
|
sayın seyirciler gelişmelerle karşınızdayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aldıgımız bilgilere göre yosun _26 kod isimli üyenin işyerindeki ilaçları yeşil reçetesiz kişilere satmakla yargılanıyor ![]() ![]() olayla ilgili soruşturma devam ediyo
|
#30 |
|
virüs
|
şok şok şok rahatsız artık papatya kokusundan rahatsız olduğunu açıkladı dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "papatya kokusundan çok rahatsız oluyorum bundan böyle bahar geldiğinden laleri tercih edeceğim"dedi![]() konu ile ilgili gelişmeler az sonra
|
|
|
|