![]() |
Senden Vazgeçemeyeceğim! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Senden Vazgeçemeyeceğim!Bedenimi teslim alan hüzün , ruhumu cepcevre saran kırık düsler ve icimde senden bana arda kalan cam kırıkları var
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen karanlık geceleri mi teslim alan yalnızlıga inat bütün geceyi sevdiginin düsleriyle gecirebilirmisin? Gelmeyecegini bile bile sanki her an hüzün denizinden kalbimin sevgi sahillerine ugrayacakmıs gibi gözlerini uykuya haram edip sabahklara kadar onu beklermisin ? Gözlerindeki mutlulukları sadece iki dakika icin hissedebilmek icin ölmeyi göze alır mıydın? İste ey sevgili seni bu kadar içten seviyorum ![]() ![]() ![]() Karanlık gecelerin puslu sabahlara merhaba dedigi, sahte gülüşlerin ilkbaharda hasret cicekleri actıgı , ayrılıkların cirit attıgı zamanlarda buldum seni ![]() ![]() ![]() Gözleirnde kilitliyim ben sen ise ; yüregime mühürlenmis ask siirlerinin en mutlu satılarısın ![]() ![]() ![]() Sevgimi ve de hasretimi senden bana kalan bu öksüz kentin yalnız sokaklarına bırakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bos siseyle bardakta titremekte mum alevi, oda soguk ve de karanlık ![]() ![]() ![]() sonbaharda esen rüzgarla bir saga bir sola savrulan kuru yarak tanesi , o hala düsecegini bilse belki de ilkbaharda amnasızca esen rüzgara meydan okumazdı ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Ben teşekkür ederim değerli zamanınızı paylaşımıma ayırıp okuduğunuz için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|