Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
denizliyi, kafa, karıştırdı, kıran, timi

'Kafa Kıran Timi' Denizli'yi Karıştırdı...

Eski 04-21-2007   #1
yosun_26

'Kafa Kıran Timi' Denizli'yi Karıştırdı...

Denizli'nin AKP'li Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, önceki gün Dokuzkavaklar Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi Bu arada vatandaşlardan bazıları, mahalle aralarındaki parklara bazı kişilerin zaman zaman alkol alıp çevredekileri rahatsız ettiğini ve parklardaki oyun aletlerine zarar verdiğini öne sürerek bu soruna çözüm bulmasını istedi Bunun üzerine Başkan Zeybekci belediye bünyesinde kısa bir süre önce özel bir güvenlik timi kurduklarını belirterek, "Bir daha parklarda istenmeyen olaylar olursa Alo 153 numaralı telefonu arayın Timimiz gelsin o adamların kafasını kırsın Görevi kafa kırmaktır Zaten biz de timin adını Kafa Kıran Timi koyduk" dedi Zeybekci'nin sözleri büyük yankı uyandırdı

GÜÇ KULLANMA YETKİSİ
Tepkiler üzerine dün yeniden açıklama yapan Zeybekci, "Gerektiğinde güç kullanma yetkisi olan güçlü kuvvetli 9 kişilik belediye güvenlik ekibi hemen orada olacak' dedim Ne kadar ciddi olduğumuzu anlatmak için de 'Bu arkadaşların görevi, devlet ve millet malına zarar verenlerin kafasını kırmaktır her saatte arayabilirsiniz' dedim" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-21-2007   #2
Ergenekon

:)))
haberin orijinalini dinledim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com