![]() |
El Falınıza Bakıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() El Falınıza BakıyorumBu çalışma ve ilgi görürse devam edecek çalışmalar kesinlikle alıntı değildir ![]() ![]() Fahreddin el-razi nin Kitabu’l Firase ve Erzurumlu İbrahim hakkı’nın eserlerlerinden faydalanılmış olmakla birlikte, tüm ilgili yerli ve yabancı eserlerden derledim ![]() Eller insan yüzü gibi orijinal ve kişiye özgüdür ![]() ![]() ![]() Her el birbirine benzemez ![]() ![]() El falı ve kişi karakteri için ele, parmaklara, çizgilere çok detaylı bakmak gerekir ![]() ![]() UZUNLUK-KISALIK VE MEYİL BAKIMINDAN PARMAKLAR ![]() Parmaklarınızı birleştirin ve bakınız: 1- Yüzük parmağı, şahadet parmağından uzun ise: Şans oyunlarına düşkünlük ve meyil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Şahadet parmağı yüzük parmağından daha uzun ise: Bu kişiler sükesye, gösterişe meraklıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Şahadet ve yüzük parmağı denk ise uzunluk bakımından: Düşüncede, davranışta ve zevkte dengelidirler ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Orta parmak uzunluğuna hemen hemen yakın uzunlukta yüzük parmağı : Maceraperesttir ![]() ![]() ![]() Şimdi meyillere bakalım ![]() a)Eğer orta parmağınız yüzük parmağına meyilli ise, güzel sanatlara aşırı düşkünlük vardır ![]() ![]() b)Şahadet parmağı orta parmağa meyilli ise, dışa açık, cana yakın kişilik vardır ![]() ![]() ![]() c)Yüzük parmağı orta parmağa meyilli ise, bu kişilerin neşesi ve mutluluğu maddiyata bağlıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() 1- Yüzük parmağı, şahadet parmağından uzun ise: Şans oyunlarına düşkünlük ve meyil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() tabi ki genel değerlendirme bunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
puslu
|
![]() a)Eğer orta parmağınız yüzük parmağına meyilli ise, güzel sanatlara aşırı düşkünlük vardır ![]() ![]() Walla hala çözmeye çalışıyorum hepsini karıştırdım ben bu olduğunu düşünüyoru ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
virüs
|
![]() valla benim fala bakmam çok kolay oldu çünkü şahadet parmağım bariz derecede uzun ve orta parmağıma meyilli ![]() 2 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mate
|
![]() Düşüncede, davranışta ve zevkte dengelidirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel bir fal olmuş teşekkürler ergenekon |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
RaHaTSiZ
|
![]() 3- Şahadet ve yüzük parmağı denk ise uzunluk bakımından: Düşüncede, davranışta ve zevkte dengelidirler ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ Hımmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|