Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldatılmış, dökülenler, erkeğin, kaleminden

Aldatılmış Bir Erkeğin Kaleminden Dökülenler..

Eski 04-18-2007   #1
angelesdream

Aldatılmış Bir Erkeğin Kaleminden Dökülenler..

aynı hikaye sefilce bir son karanlık tekrarlanıyor
aldatılmışımnasıl sefil bir kelime aciz heryerinden zehir fışkırıyor içimeben üç yıl boyunca o'nu tuttum o'nu sevdim bekledimgiden hergün için yollara uzaklığa lanet okudum,lanetlendirdiğim günler benim hayatımdan gidiyormuş yalnızca
başını önüne eğip yuvasına dönmek zorunda kalan,talan edilmiş duygu dünyasıyla dost kalmaya çalışan bir anne gibi,affeden ama hayat yoldaşının yaptığı utancı,yüzünün her hücresine yerleştiren,kendini bir ömür pışpışlayan gururlu bir kadın gibio benim hayat yoldaşımdıhayattı candı,önüme kattığım mutsuz günleri aydınlatandı,hain değildi,yalan değildi

beni,bir buçuk yıl bir başkasıyla tutmuşbelki içimi titreten ümitlerini ona da verdi,sevgimi sonsuzlaştıran karakterini,benliğini başkasına da sattı
aptal benim değil mi,sevgiyi sırtladığım için hakettim değil mi
inanmalıyım insanlaraaaa ,sevgilerine,sezgilerime,sevgime,zavallı ellerime,zavallı yüreğimenasıl yaşanır başka türlü

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-18-2007   #2
doctor88

saol angelgüsel olmus
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com