![]() |
29 Harfle Sevmek |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
29 Harfle SevmekSeni yirmi dokuz harfle seviyorum ![]() Her harfte bir kere daha aşkım kuvvetleniyor ![]() Gecenin bitiminde,günün başlangıcında Işığa hasret ,karanlık gibi Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Bir çilekeşin çilesi,bir çiçeğin nefesi Bir dağın ayazıymışcasına ,bu sevgim ![]() Bütün acılar gibi sancılı,beklentili Gelecek bahar kadar coşkun ,hayalci Sellerde tutunamıyan topraklar kadar şaşkın Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Yalan rüyaların hakikati görününce ![]() Bir ömrün bitiminde ![]() ![]() İmanımın sonsuzluğunda,sessizliği delen Ruzgarlar misali içimde çalan müziğinle Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Kader çizgisinin ufkunda,bilmez,korkak Günahlardan sıyrılmış bir gönülle, hezeyanda ![]() cennet hurileri saflığında Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Yılların sana bölünmüşlüğünü biliyorum ![]() İçinden sevgi geçen zamanda olduğunuda, Ayrılık sahillerinde bekleyen Boğaz`ın Işıklarını özlercesine ,sıla kokan yosunu kadar Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Ben; bütün benliğimle,yüreğimle,ruhumla Çöllerin su tutan dikenleri gibi sağlam Seni ,kendimle beraber,kendim bilerek içimdeki sana ,erememenin yasını tutarak Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|