Organ Bağışı (Önemli) |
|
|
#1 |
|
angelesdream
|
Organ Bağışı (Önemli)![]() "Öldükten sonra beni hatırlamak için; Kalbimi; kendi kalbi ona acı vermekten başka bir işe yaramayan birine verin ![]() Böbreklerimi; haftadan haftaya yaşaması bir makineye bağlı olan birine verin ![]() Gözlerimi; gün ışığını, bir bebeğin yüzünü, bir kadının gözlerindeki sevgiyi görmemiş bir adama verin ![]() Kanımı bir otomobil enkazı altından çıkarılmış olan gence verin Verin ki torunlarının oynadığını görene dek yaşasınKemiklerimi alın ve sakat bir çocuğun yürümesinin yolunu bulun ![]() Eğer birşeyleri gömmeniz gerekiyorsa; Hatalarımı, kusurlarımı, insanlara olan önyargılarımı gömün ![]() Eğer tüm bu istediklerimi yaparsanız sonsuza dek yaşayacağım "Photoshop'lu resimlere bakerken gözüme çarpttı altına da bu yazıyı gördüm ve bi kötü oldum :/ Sizlerlende paylasmak istedim ![]() ![]() Altındaki notta kötü yaptı beni![]() ![]() ![]() bir kolunda sağlığına, bir kolunda zamana vurulan kelepçe ![]() ![]() ![]() kelepçelere rağmen oyuncağı ve kalemtraşı yanında ![]() ![]() ![]() çünkü organ bağışı gerçekleşmiş ve hastaneden çıkmayı bekliyor ![]() ![]() ![]() bu yüzden organlarimızı bagıslamalıyız belkide ![]() ![]() ![]() Yeterli Bi Sebep Degil mi ![]() ? |
|
|
|
#2 |
|
suskun
|
Gozlerim doldu desem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gercekten yeterli bir sebep gozlerde bir umut isigi olsun yeterki En azindan ben byle dusunuyorum/Allah en iyisini bilir![]() ![]() ![]() Paylasimin icin tesekkurler![]() ![]() ![]() ![]()
|
#3 |
|
Gözyaşı
|
Gerçekten güzel bi konuya değinmişin binlerce kişi organ bekliyor onlar duyarlı vatandaşların elinde paylaşım için sağol arkadaşım
|