Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, güldeste, yuvasi, şube

Güldeste Çocuk Yuvasi - Şube

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güldeste Çocuk Yuvasi - Şube

* GÜLDESTE ÇOCUK YUVASI - ŞUBEDavutoğlu S N:18 İcadiye M , Fıstıkağacı, Üsküdar - İstanbul :
(0216) 3344929 wwwinfo@guldesteanaokulucom Sektör:Kreşler ve Ana OkullarıOkulumuz 1977 yılında Yumurcak Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi tarafından kurulmuştur Okulumuz 2-6 yaş çocuklarına Okul öncesi eğitim - öğretim - bakım hizmeti vermektedir Okulumuzda grup sorumlusu öğretmenlerimiz okul öncesi ve çocuk gelişimi mezunu en az 2-7 yıl tecrübelidirler Okulumuzda işinde uzman tecrübeli 1 aşçı, 1 hizmetli bulunmaktadır Haftanda 5 gün açıktır Tam gün ve yarım gün hizmet vermektedir Yemekler okulumuzun mutfağında ve günlük pişirilir Yemeğin dışında, biri sabah diğeri öğleden sonra olmak üzere iki ara kahvaltısı vardır Ürün KategorileriKreşler ve Ana OkullarıAktivitebayan kreş gözetmeniçocuk gözetimiçocuklar için hizmetlerikindi kahvaltısı ve yemekkreş yönetimikreşler3 yaşına kadar çocuklar için çocuk bahçesiÇevre ve Kamu Alanıaçık oyun alanıanimasyon ve tiyatro alanıhoş vakit geçirici salonukapalı oyun alanıklimalı ortamlarvideo salonuServislerdonanımlı bahçeeğitmenlerkurum mutfağımüzik dersioyun alanıyabancı dil eğitimiFaaliyet Zamanıbütün sene açık KurslarKurslar - Dil EğitimiKırtasiyeKreşler ve Ana OkullarıKütüphaneler ve MüzelerÖzel OkullarÖğrenci YurtlarıKurslar - Üniversite ve Lise HazırlıkÜniversiteler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com