![]() |
Bir Delinin Aşkı! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Bir Delinin Aşkı!BİR DELİNİN AŞKI! Mavi bir gülümsemeyle girdin hayatıma ![]() Her yerde seni ararken ben, Sen bahçede sırılsıklam olmuş bekliyordun ![]() Nasıl da titriyordun? Yüzünce acı bir umutsuzluk görmüştüm önce, Ve sonra büyük bir nefret, hayata karşı… Halbuki hayat güzeldi ![]() Doğa ne kadar etkileyici, Yıldızlar ne kadar parlak Ve gözlerin ne kadar masumdu ![]() Ben seni hep sevdim Elimde fotoğrafın yerine senin ellerin olsaydı keşke ![]() Sana uzaktan uzağa değil de Yanından seslenseydim seni seviyorum diye ![]() Düşünürken aşk nedir diye; Aşkın sen olduğunu söyleye bilseydim sana keşke… Sen aşka inanmıyordun… Halbuki aşk ne kadar güzeldi ![]() Aşkına baktığında dünyanın sekizinci harikasını görmek, Onu fethi zor fatih’i tek bilmek, Ve seninle yıldızlarda buluşmak ![]() Ben herkesi sevdim ![]() Gizli, saklı kalmasaydı keşke sözler, Utanmasaydı rüzgarlar, Senin tenini bana getirselerdi keşke ![]() Seni bana değdirselerdi… Senin gözlerini bana gösterseydi aynalar ![]() Bir çok göz gördüm ela, mavi, yeşil… Hepsi farklı bakıyordu dünyaya, Mesela, yeşiller doğayı sevmiyorlardı, Siyahlar karanlığı… Ama ben hepsini seviyordum ![]() Ben herkesi seni sevdim diye sevdim ![]() Keşke yalan olmasaydı aramızda ![]() Yalan acaba hiç bizim gibi aşık olmadı mı? Hey yalan! Sen anlamaz mısın aşığın halinden? Bilmez misin hiçbir aşık seni istemez ![]() Uzak kalamaz mıydın aşkımızdan? Ya da en azından aşkımdan ![]() Kimseler çekemedi bizi ![]() Senin beni sevmeni kıskandılar hep ![]() Senin aklını çeldiler hep biliyorum ![]() Ya da en azından benim sana olan aşkımı çekemediler ![]() Ama hemen telaşlanma, ben kimsenin sözüne uymadım ![]() Ama ben yine de herkesi sevdim ![]() Unut onu dediler, Evlenecekmiş dediler de inanmadım ![]() Seni zorla veriyorlar değil mi? Sen üç kuruşa verilecek kız mısın? Aşk üç kuruşa bırakılacak bir şey mi? Ya da en azından benim aşkım ![]() Unut onu evlenecek dediler de, Ben inanmadım ![]() Seni almaya geldim ![]() Bekliyorum burada ![]() Bu da mektubum olsun sana ![]() Bu kaçıncı mektup gerçi değil mi? Niye gelmek istemezsin? Babandan korkarsın değil mi? Merak etme yahu bizim aşkımız ya da en azından benim aşkım Ölümü de göze aldı ![]() Ama ben herkesi seviyorum ![]() Ölümü de seviyorum ![]() Aslında biliyor musun? Ben herkesi, Seni seviyorum ya kırılmasınlar diye seviyorum… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
brave83
|
![]() Çok güzelmiş benden bişeyler buldum bu şiirde ah ahh :cc_hang: :wounded1: eline sağlık :victory: |
![]() |
![]() |
|