![]() |
Ölmeden Önceee.. |
![]() |
![]() |
#1 |
ErGENEKON_GS_48
|
Ölmeden Önceee..![]() - Burasi Galatasaray tribünü degil mi? - AAbi çok seri bi araba bu yaaa ![]() ![]() ![]() - Korkma hayatim, arabamizda ABS ve airbag mevcut ![]() - Postanede bana ait bi koli varmis onu almaya geldim ![]() - Oolum, 5 tas çaldim ruhun bile duymadi ![]() - Bakin çocuklar, bu deney seti, kapagi açilinca güvenlik önlemi olarak elektrigi keser ![]() - Demek piranha dedikleri sey bu ![]() ![]() - Ey ruuuuhhh, geldiyseeen ![]() ![]() ![]() - O irmikleri neden aldin Nurhan, helva mi yapican? Niye? - Dogalgazin ülkemize hayirli ve ugurlu olmasini diliyor ve dogalgazla çalisan ilk ocagi huzurlarinizda yakiyorum ![]() - Evladim, beni karsidan karsiya geçirir misin? - Geeel, geeel sag yap geeel ![]() ![]() ![]() - Bah bah bah hala uzunlarla geliyo ![]() ![]() ![]() - Canikom, bu etin tadi sana da biraz garip gelmedi mi? - Müjdemi isterim Turhan abi bi kizin daha oldu ![]() - Ordular ileri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kim bekler lan yesilin yanmasini?! - Esek sakasi yapmayin lan ![]() ![]() ![]() - Bekle Cemsit abi ben bi dalip çikicam ![]() - Korkma hanim bu saatte kapimizi kim çalacak, tanidik biridir ![]() - Hala karli gösteriyor mu hanim? - Elektrikçiye ne gerek var canim, ben hallederim ![]() - Bak simdi nasil solliycaz ![]() ![]() ![]() - Gel abi burasi boyu geçmiyo ![]() - Aya bak aya, kamyon fari gibi !!! - Ben denedim korkmayin ![]() - Bak Kadri abi, suyun derinligi önemli diil, asil is atlamasini bilmek ![]() ![]() ![]() - Yav Hayrettin abi, burasi Galatasaray tribünü diil galiba ![]() ![]() ![]() - Vakkas abi ![]() - Hihoha ![]() ![]() ![]() ![]() - Rasim abi, kafesin kapisi kapali degil mi? - Nalan, bi kibrit yak da bak bakalim ne kokusuymus ![]() ![]() ![]() - Baba ![]() ![]() ![]() ![]() - Yapma Satilmis abi, seytan doldurur ![]() - Rasim abi su omzumu bi kütürdetsene ![]() - Sözünü geri alman için sana bes dakka veriyorum ![]() - Bu külüstür essahtan 200 yapiyor mu? - Ben bunu bilir bunu söylerim Refik ![]() ![]() - Arkamda duracagina gel de uçurumun manzarasina bak kocacigim ![]() ![]() ![]() - Semra'cigim bak arabanin ibresi 200'u gösteriyor ![]() - Valla bak sarhos bile olmadim bacanak ![]() ![]() - Korkacak bir sey yok sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yapma Sefik abi seytan doldurur ![]() ![]() ![]() - Bak bu sana son tras olusum Refik abi ![]() ![]() - Durumum cok mu kötü doktor bey? - Nesi var bu kapuskanin? - Ben öldükten sonra tablolarim cok para edecek Aysegül ![]() ![]() - Bogaza gelip temiz hava almayi iyi akil ettik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Aaa evler ne kadar yakinlasti Perihan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Operasyon basariyla tamamlanmistir ![]() - Elektrikçiye gerek yok ![]() ![]() ![]() ![]() - Öyle mutluyum ki ![]() ![]() - Doktora neyin gerek yok ![]() ![]() - Sssst çocuklar, simdi hepimiz birden sandalin öbür tarafina yüklenelim ![]() ![]() ![]() ![]() - Hani bu kontrol kalemi bozuktu? Bak ne güzel gösteriyor iste ![]() - Mektubunda diyorsun ki gel gayri ![]() - Ibibikler öter ötmez ordayim ![]() - Vatan borcu biter bitmez ordayim ![]() ![]() - Ulan bir de memleket ilerlemiyor derler ![]() ![]() ![]() - Iddia etme Ebru'cugum ![]() ![]() ![]() ![]() - Allah razi olsun ANAP'tan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Postanede bana ait bir koli varmis ![]() ![]() ![]() - Ohooo doktorun her dedigini yapsak açliktan ölürüz birader ![]() ![]() ![]() ![]() - Teleferikten korkacak ne var hayatim? Hiç teleferik kazasi okudun mu gazetelerde? - Abi, ben bu arabayla gözü kapali 180 yaparim be, ne diyon sen! - Hiii, kocacim! Sen Ankara'da degil miydin? - Baksana, nötr olan tel bu muydu? - Oglum birak o tüfegi, seytan doldurur ![]() - Ulan, biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik be! Isimi bana mi ögretiyon, lavuk! Kes su mavi teli! - Sayin seyirciler! Simdi en büyük numaraya geldik ![]() ![]() - Bu günkü deneyimizde, basinç altindaki metan gazina elektrik desarji uygulayacagiz ![]() ![]() - Arkadas, biz denizde büyümüs adamiz ![]() ![]() - Burasi eskiden mayin tarlasiymis ama artik bi tane bile kalma ![]() ![]() ![]() - Fisi çekmeye hiç gerek yok, bu devrede sadece 5 volt var ![]() ![]() - Havlayarak üzerimize geliyor, çünkü bu cinsler çok insan canlisidir ![]() - Çekinme, gel ![]() ![]() - Korkma, bu silaha 50 yildir tek kursun girmedi ![]() - Parasütü en asagida ben açacagim ![]() - Aslanin kafesi bosken içine bir girelim, bakalim nasilmis? - Bakin simdi su bogayi nasil tek basima devirecegim ![]() - Komutanim, pimini çektikten sonra kaça kadar sayicaktik? - Olum bu mantarlar zehirli degil, bak ben nasil yiyorum ![]() - Amma keskin virajmis yav!! - Evet,Murteza benim, bi durum mu var? - Bak simdi tren durmadan nasil atliycam ![]() - Yapma oglum seytan doldurur ![]() - Ben zaten ölmüsüm, hadi vur beni ![]() - Caniiim!!! Ne kadar sevimli bir köpeksin sen öyle ![]() - Merdiveni siki tut, tamam mi? - Aaaa!! Kim koymus bu kabloyu yolun ortasina? Dur sunu kaldirayim suradan ![]() ![]() ![]() - Önüne baksana lan! Ne çarpiyon omzuma? - Pardon, isteyerek olmadi ![]() - Evet arkadaslar! Dikkatle izliyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bu kadar korkma canim! Bu yilanlarin hepsinin zehirleri alinmis ![]() - Vay beee!! Ne kadar da yüksekmis bu bina! Insanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Oolum! Gel buraya çik ![]() ![]() ![]() ![]() - Bu barajin ülkemiz için hayirli, ugurlu olmasini diliyor ve hafriyat çalismalarini baslatacak ilk dinamitleri patlatmak için dügmeye basiyorum ![]() - Aklinca beni kandirican öölemiii! Yutar miyim ben o oyuncak tabancayi? - Höst ulan pis inek! Kalk su yolun ortasindan! Ne isin var burda! Deh! Deh! Deh! Ahh! N'oluyo size yaaa? (Hindistan'da) - Uçagin pervanesini görüyon mu? O kadar hizli dönüyo ki sankim dönmüyomus gibi ![]() - Hey garson! Bir adet ketçap getirir misiniz? (El isareti kullanarak ![]() - Yaklasmayyn!!! Atarim kendimi yoksa ![]() ![]() - Yahu, su öndeki arabanin fren lambalari neden bu kadar sari ve parlak! - Gel gel ![]() ![]() - Hazir misin? OK ![]() ![]() - Basagrisi ilacimi icip hemen gelicem ![]() - Kaplanlarda ayni kedi yavrulari gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() - Sakin olun, onlarla ben konusurum ![]() - Bu yol kestirmeden direk ana yola cikar ![]() - Hayir, ters tutmuyorum ![]() - Unutmadan, hemen hatirlatiyim, herhangi bir kaza ihtimaline karsi silahi temizlerken namlusunun ![]() ![]() - Gel gel, boyu gecmiyo ![]() - Bakin simdi ayni seyi geri geri yapicam ![]() - Buralarda cig dusmesi pek ender gorulur, korkacak bisey yok ![]() - Dovmen cok hos ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dream theater
|
![]() gayet güzel hepsini okuyamadım zamanım yok ama tebrik eder çalışmalarının devamono dilerim |
![]() |
![]() |
|