![]() |
İsimsiz Karanlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() İsimsiz KaranlıkSevgili Kardeşime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çocuğun düşünde saklısın sen O kadar içten O kadar kendiliğinden Kapkara bulutların birden yere inişi gibi Sevmek seni Karanlığını beyaz ışığa çevirmek Çok boyutlu anlamlar vermek Seni yer yer kesen Gölgeli bir resmin karaltısısın sen Kendini kimseye göstermeyen Belki birbirini seven zıt renklerdi Sen aydınlığını verirken karanlık kaldın Oysa sen renklerini silerken Tüm renkleri gökkuşağından yırttın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() sevgili kerdeşim ve arkadaşım İsimsiz Karanlık için yazdım, altı dakikada yazılan bir şiir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() ![]() ![]() Sen ki iyi ve kötü dünyaları birbirinden ustalıkla ayrı tutan güzel insan, Sen ki insanları en güzel sevgi bağlarıyla birbirine bağlayan sevgili kardeş, Sen ki insanlığa verilecek refahı zaferle alıp gelenlerin öncüsü ![]() ![]() ![]() Eski dost, Yeni dünya insanı, Devrimci kardeş, Değerli vatandaş, Yolgösterici bilge ![]() ![]() ![]() Doğan günün şafağında İnsanlara zaferi kucaklamanın güzelliğini gösteren Eski insan ![]() Batan günün görkeminde Yolgösteren yeni arkadaş ![]() Uzak yıldızların ışığında Yakın durduğun arkadaşlarına gülümseyen Sıcak insan ![]() Ve mütevaziliğine boyun eğdiren kişi, Şu tüm muhteşemliğiyle ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum kardeşim ![]() ![]() ![]() Şiir yazmak meziyetlerimden biri değildir, lakin elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Şimdiye dek yazamamın nedeni de bilgisayarımın virüslü olması ve sürekli kapanması ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ergenekon
|
![]() ben eğer sizin yazdığınız kadar güzel şiir yazabilse idim, şu an iki yerine en az beş-on yazılı kitabım olurdu ![]() ![]() ![]() bu forumu ve forumdaki herkesi çok seviyor ve derinden saygı duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek eksiğimiz birbirimize olan güven saygı ve sevgimizi tezahür olarak gösterebilmek ![]() ![]() Bakın bir çiçek, bir şiir, bir selam, bir sevgi, bir saygı sözcüğü bile bizi gökyüzü ediyor ![]() ![]() Sizlerle tanışmama ve güzellikleri paylaşmama sebep lduğu için de güzel insan Puslu'ya teşekkür ediyorum ![]() Sen öyle şiir yazacaksan sevgili kardeşim, ben bin tane yazarım ![]() |
![]() |
![]() |
|