![]() |
Bvb Eğitim Araçlari İç Ve Diş Ticaret Ltd. Şti. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bvb Eğitim Araçlari İç Ve Diş Ticaret Ltd. Şti.BVB EĞİTİM ARAÇLARI İÇ VE DIŞ TİCARET LTD ![]() ![]() Çetin Emeç Bulvarı 6 ![]() ANKARA İŞ: +90 (312) 472 27 00 FAX: +90 (312) 472 27 03 bvb@bvbco ![]() www ![]() ![]() Firmanın Diğer Faaliyet Alanları Güvenlik ve Kontrol Sistemleri Plan, Proje ve Taahhüt Hizmetleri Çelik ve Prefabrik Yapılar Yüzer dubalar, Su oyun sistemleri ve ekipmanları Ses - Işık Gösterileri ve Malzemeleri Bowling Ekipmanları Çocuk oyun ekipmanları Bilardo masaları Animasyon ve gösteri malzemeleri Spor salonu ekipmanları Spor sahaları yapımı Her türlü spor malzemesi, giysisi ve ekipmanları Sağlık merkezi ekipmanları Mutfak eşyaları Servis arabaları ve açık büfe ekipmanları Promosyon ve Hediyelik Eşya Tanıtım, Organizasyon ve Fuarlar TV Alıcıları ve Kapalı Devre Yayın Sistemleri Videolar ve Video Yayın Sistemleri Dekorasyon Hizmetleri Dekoratif ve Sanatsal Ürünler Mobilya aksesuarları ve hırdavatı Plaj ve Bahçe Mobilyaları İç ve dış çevre düzenlemesi Ev ve Otel Mobilyaları Okul ve Hastane Mobilyaları Toplantı, seminer odası üniteleri Yüzme ve Süs Havuzları |
![]() |
![]() |
|