![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aletleri, cemre, eğitim, fidancilik, gida, gübre, hayvancilik, hst, ihracat, ilaç, ithalat, kömürcülük, limited, meyve, nakliye, paketleme, peyzaj, projelendirme, sanayi, sebze, tarim, ticaret, tohum, yaş, zeytin, zeytinyaği, zirai, şirketi |
![]() |
Hst Cemre Tarim Zirai İlaç Tohum Gübre Tarim Aletleri Fidancilik Yaş Sebze Meyve Hayvancilik Nakliye Paketleme Projelendirme Eğitim Peyzaj Gida Zeytin Zeytinyaği Kömürcülük İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hst Cemre Tarim Zirai İlaç Tohum Gübre Tarim Aletleri Fidancilik Yaş Sebze Meyve Hayvancilik Nakliye Paketleme Projelendirme Eğitim Peyzaj Gida Zeytin Zeytinyaği Kömürcülük İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited ŞirketiHST CEMRE TARIM ZİRAİ İLAÇ TOHUM GÜBRE TARIM ALETLERİ FİDANCILIK YAŞ SEBZE MEYVE HAYVANCILIK NAKLİYE PAKETLEME PROJELENDİRME EĞİTİM PEYZAJ GIDA ZEYTİN ZEYTİNYAĞI KÖMÜRCÜLÜK İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şirket Faliyete Başlama:31 ![]() ![]() Faaliyet Ayrıntısı ZİRAİ İLAÇ GÜBRE TOHUM TARIM ALETLERİ Meslek Grubu TARIM HAYVANCILIK VE ORMANCILIK ÜRÜNLERİ ÜRETİM TOPTAN VE PERAKENDE TİCARETİ MESLEK GRUBU 477604/Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre perakende ticareti Şirket Adresi:MUSTAFAKEMALPAŞA MH ![]() ![]() Şirket Telefon Numarası: Cep Telefon:5740962 Faks |
![]() |
![]() |
|