Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
organizasyon, pazarlama, reklam, tanıtım

Reklam Tanıtım Pazarlama Organizasyon

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Reklam Tanıtım Pazarlama Organizasyon

Ürünlerinizin zincir mağazalar da stand ve hostes destekli tanıtım ve reklam aktivitelerinde, dağıtım ve pazarlama alanlarında sizinle de çalışmak arzusu içindeyizAlanında deneyimli kadromuzla sizlere de tanıtım aktivitelerinizde,dağıtım ve pazarlama alanlarında çok şeyler katacağımıza inanıyoruzZincir mağaza tanıtım, teşhir ve talep çalışması,Tecrübeli satış temsilcilerimiz in sahada ya da sizin belirlediğiniz noktalarda ve semtlerde birebir mağaza ziyaretleri yaparak,Zincir mağazalar arası denetim ve teşhir ekip çalışmalarında sizlere destek verebilirizHizmetlerimiz hakkımızda detaylı bilgi ekte tarafınıza sunulmuştur
DİĞER HİZMETLERİMİZ
araç ve bina giydirme
host-hostes hizmetleri
pazarlama hizmetleri
tantım ve anketörlük hizmetleri
danışmanlık hizmetleri
mobil sahne ve müzik organizasyonları
0216 334 17 20-0542 237 89 81
muslumcerkez@dikeyajanscom
wwwdikeyajanscom

İlgili:müslüm çerkez

Şirket Email:info@dikeyajanscom

Firma DİKEY TANITIM PAZARLAMA ORGANİZASYON HİZMETLERİ Telefon 02163341720

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com