Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bodrum, car, marina, rental

Marina Car Rental Bodrum

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Marina Car Rental Bodrum

Marina Car Rental Bodrum

Esiva Turizm San Tic Ltd Şti Adı altında 2008 yılında Bodrum da Kurulmuş bir Rent A Car Firmasıdır

Marina Car Rental olarak Ekonomik sınıftan, Lüks sınıfa kadar birçok otomobil çeşidiyle sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız Araçlarımız sayfasından kiralayabileceğiniz otomobillerin özelliklerini ve fiyatlarını inceleyebilir, Koşullar sayfasından ise Otomobil ve Ticari ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz

Marina Car Rental her yıl yenilenen araç filosuyla oluşan araçlarımız, bireysel kiralama ve yurt dışından gelen gurbetçilerimizin profesyonel kadrosuyla en uygun fiyatla hizmetine sunar Referanslarımızın ve araç sayımızın her geçen gün artması firmamızın oto kiralama sektöründeki kalitesini yansıtmakta dırGerek şirketlerin, gerekse bireylerin araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız, her sınıf araç ihtiyacınızı karşılamaktadır Araçlarımız 0 - 2 yaş civarında olup kiraladığınız yere teslim veya bulunduğunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır

Firmamız Bodrum merkezli Rent A Car firması olması nedeniyle, ağırlıklı olarak Bodrum içi & Hava limanı Marmaris-Fethiye-Dalaman-Kuşadası & Didim Bölgelerinde hizmet vermektedir

Telefon : 90 (252) 358 6854 Mobil : 0 (532) 606 3913 E-Posta : info@marinacarrentalcom Canlı Destek : marinacarrental@msncom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com