Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eşya, hediyelik, madeni, oyuncak, sanayi, servet, tekstil

Servet Oyuncak Hediyelik Ve Madeni Eşya Tekstil Sanayi

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Servet Oyuncak Hediyelik Ve Madeni Eşya Tekstil Sanayi

Hüseyin Özcan

Hacı Yusuf Mescid Mah Çelik Ahşap Mobilyacılar Sanayi Sitesi Bıçakcı Sk No:1 Karatay / KONYA

Tel & Faks : 0 332 342 66 96

bilgi@servetmadeniesyacomtr

Servet Madeni Eşya, madeni eşya, ütü masası, kurutmalık, çeksür, katlanır sandalye, portatif gardrop, portatif merdiven, portatif askı, sabit askı, mavera, serlüx, erva, liva, diva, bera, sema, büşra, esra, servet, uzay alüminyum, kanatlı alüminyum,

2002 Yılında kurulan Servet Madeni Eşya 2002 yılından itibaren kalitesi ve güvenilirliğini herkes tarafından bilinen çamaşır kurutmalıkları ile sektörde adından söz ettirmiş ve her geçen gün ürün ve hizmet yelpazesini genişleterek bugün madeni eşya sektörünün önde gelen firmaları arasındaki yerini almıştır

Şirketimiz al-sat mantığı yerine , üret ve sat mantığını kabul ederek üretim odaklı, üretim yapıp kendi ürettiğini pazarlayan bir şirket haline gelmiştir

Misyonumuz

- Helal kazanç,

- Dürüst ve kaliteli hizmet odaklı çalışma prensibi,

- Müşteri memnuniyeti,

- Gündelik hayatı Servet Madeni Eşya ürünleri ile daha kolay hale getirmektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com