![]() |
Dış Cephe Mantolama İzolasyon İsı Ve Ses Yalıtım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dış Cephe Mantolama İzolasyon İsı Ve Ses YalıtımGökçe İnşaat Yapı Dekorasyon Dış Cephe Yalıtım Uzmanı Fıratpen winhouseÜretici Bayii Tel fax: (0216)398 61 59 Dış Cephe İzolasyon Boya Ve Mantolama İşlerimizde Uzman Ekibimiz Profesyonel Uygulamalarımızla Yalıtımda Son Derece Mükemmellik Ve Isı Tasarrufu Sağlamaktayız İzolasyon Ve Mantolama Binanızı Muhafaza Eder Dış Etkenlerden Korur Ve Nefes Almasını sağlar Bu Nedenle Isıdan Tasarruf Eder Binanızı Dış Etkenlerden Korumuş Olursunuz ![]() ![]() ![]() Binalarınızı Köpük İzolasyon İle Kaplattırın, Yüzde 50' Varan Isı Yalıtım İle Tasarrufta Bulunun ![]() İç Ve Dış Mekânlarda Mimari Çizgisiyle Çağdaş Tasarımlara İmza Atan Firmamız 22 Yıllık Tecrübesi Vardır ![]() Tüm Bakım Onarım Ve Restorasyon İşlerinizde Profesyonel Kadromuzla hizmetinizdeyiz ![]() Biz Gökçe Dekorasyon Yapı Olarak '' Filli Boya, Dyo, Marshal Ayrıca Sizin Arzu Ettiğiniz Ürünleri Kullanmaktayız ![]() ![]() ![]() Filli Boya'dan Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası Kışın Soğuğuna Ve Yazın Sıcağına Karşı, Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi İle Mekânlarda Yüzde 50 Enerji Tasarrufu Sağlanıyor ![]() ![]() ![]() Filli Boya, Capatect Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi'ni, Avrupa Kalite Standartları'na Uygun Olarak Ürettiği Yüksek Performanslı "Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası" İle Sunuyor ![]() ![]() Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi, Duvarlardan Isı Geçişini Önleyerek Yüzde 50 Enerji Tasarrufu Sağlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Benekli Deseniyle Farklı Görünüme Sahip Olan Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası, Yapısındaki Karbon Takviyesi Sayesinde Isı Yalıtım Levhalarından İstenen Maksimum Performansı Sağlıyor ![]() ![]() Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında daha geniş bilgiyi www ![]() ![]() ![]() ![]() YALITIM DANIŞMA HATTIMIZ (0216)398 61 59 DİĞER UYGULAMALARIMIZ Fıratpen Winhause Bina İç Dış Dekorasyon Duşakabin Sineklik Boya Badana Pvc Pencere ve Kapı Sistemleri Plastik Boya Panjur Motorlu Kepenk Saten Boya Amerikan Panel Kapı Grenli Boya Çelik kapı Alçıpan Ahşap Kapı Kartonpiyer Mutfak Banyo Dolabı Alçıpan Bölme Duvar Laminat Parke Alçıpan Asma Tavan Lamine Parke TasyünAsma Tavan Mineflo Elektrik Tesisat İzolasyon (ses-ısı-su) Mantolama Çatı (yapım-onarım-izolasyon) Tamir Tadilat GÖKÇE İNŞAAT DEKORASYON LTD ![]() ![]() ADRES : A ![]() ![]() ![]() TEL : (0216)398 61 59 FAKS : (0216)398 61 59E ? mail : Gokceyapi@gmail ![]() İlgili:halil kaygusuz Şirket Email:gizem ![]() ![]() Firma Çatı yapımı baca teras izolasyon 216-398-61-59 Telefon 0216-398-61-5 |
![]() |
![]() |
|