Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cephe, dış, isı, izolasyon, mantolama, ses, yalıtım

Dış Cephe Mantolama İzolasyon İsı Ve Ses Yalıtım

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dış Cephe Mantolama İzolasyon İsı Ve Ses Yalıtım

Gökçe İnşaat Yapı Dekorasyon

Dış Cephe Yalıtım Uzmanı
Fıratpen winhouseÜretici Bayii

Tel fax: (0216)398 61 59

Dış Cephe İzolasyon Boya Ve Mantolama İşlerimizde Uzman Ekibimiz Profesyonel

Uygulamalarımızla Yalıtımda Son Derece Mükemmellik Ve Isı Tasarrufu Sağlamaktayız

İzolasyon Ve Mantolama Binanızı Muhafaza Eder Dış Etkenlerden Korur Ve Nefes Almasını sağlar Bu Nedenle Isıdan Tasarruf Eder Binanızı Dış Etkenlerden Korumuş Olursunuz

Binalarınızı Köpük İzolasyon İle Kaplattırın, Yüzde 50' Varan Isı Yalıtım İle Tasarrufta Bulunun
İç Ve Dış Mekânlarda Mimari Çizgisiyle Çağdaş Tasarımlara İmza Atan Firmamız 22 Yıllık Tecrübesi Vardır
Tüm Bakım Onarım Ve Restorasyon İşlerinizde Profesyonel Kadromuzla hizmetinizdeyiz
Biz Gökçe Dekorasyon Yapı Olarak '' Filli Boya, Dyo, Marshal Ayrıca Sizin Arzu Ettiğiniz Ürünleri Kullanmaktayız Ürün Ve Uygulamalarımız Garantilidir Satış Sonrası Hizmet uygulama Fiyatlarımız Anahtar Teslim Fiyatlarıdır

Filli Boya'dan Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası

Kışın Soğuğuna Ve Yazın Sıcağına Karşı, Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi İle Mekânlarda Yüzde 50 Enerji Tasarrufu Sağlanıyor
Filli Boya, Capatect Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi'ni, Avrupa Kalite Standartları'na Uygun Olarak Ürettiği Yüksek Performanslı "Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası" İle Sunuyor Caparol Tarafından Geliştirilen Bu Sistem, 30 yıldır Avrupa'da Başarıyla Uygulanıyor
Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi, Duvarlardan Isı Geçişini Önleyerek Yüzde 50 Enerji Tasarrufu Sağlıyor Dengeli Isı Dağılımının Gerçekleşmesi Ve Bina Yüzeyinde Nem, Bakteri Ve Küf Oluşumunun Önlenmesiyle, Konut İçerisinde Konforlu Ve Sağlıklı Bir Yaşam Ortamı Oluşması Sağlanıyor Buna Bağlı Olarak Uygulandığı Yerlerde Onarım Masraflarını Azaltarak Bina ÖmrünUzatıyor Binalarda Neme Bağlı Yıpranmaların Önlenmesi İle Depreme Karşı Dayanım Da Artıyor
Benekli Deseniyle Farklı Görünüme Sahip Olan Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası, Yapısındaki Karbon Takviyesi Sayesinde Isı Yalıtım Levhalarından İstenen Maksimum Performansı Sağlıyor Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası; Isı Yalıtım Sistemleri İçerisinde Performansı Kalıcı, Zaman İçinde Boyutları Değişmeyen, Isı Yalıtım Değeri Azalmayan En İdeal Yalıtım Levhasıdır

Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında daha geniş bilgiyi wwwgokcedekorcom adresini ziyaret ederek gokceyapi@gmailcom adresine mail atarak ve ya danışma hattımızdan örene bilirsiniz

YALITIM DANIŞMA HATTIMIZ

(0216)398 61 59

DİĞER UYGULAMALARIMIZ

Fıratpen Winhause Bina İç Dış Dekorasyon

Duşakabin Sineklik Boya Badana

Pvc Pencere ve Kapı Sistemleri Plastik Boya

Panjur Motorlu Kepenk Saten Boya

Amerikan Panel Kapı Grenli Boya

Çelik kapı Alçıpan

Ahşap Kapı Kartonpiyer

Mutfak Banyo Dolabı Alçıpan Bölme Duvar

Laminat Parke Alçıpan Asma Tavan
Lamine Parke TasyünAsma Tavan

Mineflo Elektrik Tesisat
İzolasyon (ses-ısı-su) Mantolama
Çatı (yapım-onarım-izolasyon) Tamir Tadilat

GÖKÇE İNŞAAT DEKORASYON LTD STİ
ADRES : Agazi Mah Fatih Bulvarı İhya Sok No:5/A Sultanbeyli / İST

TEL : (0216)398 61 59

FAKS : (0216)398 61 59E ? mail : Gokceyapi@gmailcom

İlgili:halil kaygusuz

Şirket Email:gizemozturk1@hotmailcom

Firma Çatı yapımı baca teras izolasyon 216-398-61-59 Telefon 0216-398-61-5

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com