Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araç, çelik, doğan, gereçleri, kreş, mobsanticpaz, okul

Doğan Çelik Okul Araç Ve Gereçleri,Kreş Mob.San.Tic.Paz.

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doğan Çelik Okul Araç Ve Gereçleri,Kreş Mob.San.Tic.Paz.

Telefon:0352 240 68 69
Faks:0352 240 68 69
Web Adresi:wwwokulgereccom Adres
halcılar sansit64skno:23 argıncık

DOĞAN ÇELİK OKUL ARAÇ VE GEREÇLERİ,KREŞ MOBSANTİCPAZ

1994 yılında Kayseri'de faaliyete başlayan firmamız okul araç ve gereçleri, kreş mobilyaları alanında 300 ün zerinde ürünleri ile; daha modern,daha ferah, kolay kullanışlı alanlar oluşturarak sizlere hizmet etmektedir

Okul masa ve sıraları,yazı tahtaları,sandalye,tabure,öğretmen masaları,öğretmen kürsüleri,anfi drupları,labaratuar dolap ve masaları,bilgisayar masaları,yemekhane masaları,yemekhane pasta arabaları,bekleme grupları,toplantı masaları,banko,masa tenisi,kreş ve okulöncesi eğitim masa ve donanımları,stand,tv sehpası,orta sehpa,top havuzları,minder,trambolin,oyun parkları,plastik zemin kaplama,tiyatro sahnesi,atatürk köşesi

Firmaya Ait Diğer Ürünler

Tenis Masası

Okul Sırası

Tiyatro Sahnesi

Mobilya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com