![]() |
Sevgiyle Taşınan Acı |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Sevgiyle Taşınan Acı![]() Sevdam kanıyor Bu gece yıldızlara bakamam Yüzün geziniyor gözlerimde Soluğun boynumda nabzımı sayıyor Şiirlerim susuyor sen konuşurken Gözyaşlarını sayıyorum anlaşılamamışlıkların arasında Yitiyor düşlerim, tutuyorum ellerinden Gözyaşına dök yağmuru Düş uçacak bahara doğru Yollar açılıp konuşacak Mutlu edeceğim yokluğunu ![]() Yitiririm seni her yol ayrımında Bilirim sana ulaştıracak her yol ayrımım beni Kaybolurum yüreğimin karanlıklarında Şiirlerimde saklanırım, sayfalar örter üzgün bedenimi Ne zaman çevirirsen sayfaları bulacaksın yüreğimi Huyumdur hep ölürüm Nice aşklara bölünürüm Ayımdır hep tutulurum Nice ışıkla korunurum Yaşa acılarını sende Yaşa ki yaşatsın yüreğini Şiirler yaz artık, yaz ki Yüreğim çarpmaya devam etsin Bırak artık hüznünü Kelebekler başucunda gezinsin Hüzün kovan kuşu gelmiş Gecenin yanağına konuvermiş Ay tenli aşık şarkıma karşılık vermiş Öğrendim artık acılarımla yaşamayı İçimde yaşatıyorum kanlı hançerimi Artık acıtmıyor bile Taşıyorum en güzel yaramı sol yanımda Dışım içimden gelir Yani gölgem kendimden Aşktır ölümden güzel olan Bak ve gör yaşam düşlerdedir Anladım artık, mutluluk düşlerdeymiş Anılarına sahip çıkabilmekmiş sevgi Yitirmekmiş sevgiliyi Ama yaşatabilmekmiş Huyumdur hep dirilirim Nice dağlardan dökülürüm Ayımdır hep kararırım Nice öpüşle aklanırım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
speed
|
![]() Öğrendim artık acılarımla yaşamayı İçimde yaşatıyorum kanlı hançerimi Artık acıtmıyor bile Taşıyorum en güzel yaramı sol yanımda ![]() eline sağlık angeles güzel olmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
brave83
|
![]() Yitiririm seni her yol ayrımında Bilirim sana ulaştıracak her yol ayrımım beni Kaybolurum yüreğimin karanlıklarında Şiirlerimde saklanırım, sayfalar örter üzgün bedenimi Ne zaman çevirirsen sayfaları bulacaksın yüreğimi çok güzel olmuş eline emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
|