Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baski, dekor, emprenye, kağit, santic, tece

Tece Dekor Kağit Baski Emprenye San.Tic. A.Ş.

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tece Dekor Kağit Baski Emprenye San.Tic. A.Ş.

Telefon:+90 224 242 21 00
Faks:+90 224 243 85 25
Web Adresi:wwwtececomtr Adres
BURSA ORG SAN BÖL 75 YIL BUL NO:12 NİLÜFER/ BURSA

TECE DEKOR KAĞIT BASKI EMPRENYE SANTİC AŞ

Ürünleri: MOBİLYA KENAR BANTI

TECE, emprenye işlemi esnasında doğru, yüksek kalitede ve doğaya dost kimyasallar kullanarak emprenyenin kalitesine özel bir önem vermektedir TECE'nin ürettiği kenar bantları metrekareye ortalama 250 gr tutkal sürülerek çok güçlü bir yapışma sağlar
TECE, emprenye işlemi esnasında doğru, yüksek kalitede ve doğaya dost kimyasallar kullanarak emprenyenin kalitesine özel bir önem vermektedir TECE'nin ürettiği kenar bantları metrekareye ortalama 250 gr tutkal sürülerek çok güçlü bir yapışma sağlar

Ayrıca TECE, ürünlerini uluslararası pazarlarda farklı hava şartlarına en mükemmel uyumu ve dayanıklılığı sağlayacak zorlu testlere tabi tutmaktadır
Düzenli üretim olarak tutkalsız melamin kenar bandı üretimi 65cm genişliğinde ve 500 mt uzunluğundadır Tabi bu müşterilerimizin tercihine göre değişebilmektedir

Tutkallı bantlarımızın eni ve uzunluğu ise tamamen müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre ayarlanmaktadır

Firmaya Ait Diğer Ürünler

MOBİLYA KENAR BANTI

Mobilya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com