Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akay, güvenlik, kontrol, otomasyon, teknolojileri, yapi, zaman

Akay Güvenlik Yapi Otomasyon Ve Zaman Kontrol Teknolojileri

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akay Güvenlik Yapi Otomasyon Ve Zaman Kontrol Teknolojileri

AKAY GÜVENLİK YAPI OTOMASYON VE ZAMAN KONTROL TEKNOLOJİLERİ

Kablosuz Şehir İzleme Sistemleri Elektronik güvenlik sistemleri, Gizli kamera sistemleri, Digital Video kayıt cihazı, Dijital görüntü transfer sistemleri, Cctv Kapalı devre kamera sistemleri, Otopark otomasyonu, Gizli ses kayıt cihazı,

Hırsız alarm sistemleri, Soygun alarm sistemi, Yangın ihbar sistemi, Kartlı geçiş sistemleri,

Bina otomasyonu, Otomatik garaj bariyerleri, Otomatik kapılar, Uydu sistemleri, uydu ile görüntü transferi, İTHALAT, İHRACAT, ÜRETİM, YAZILIM, TOPTAN SATIŞ , EĞİTİM VE DESTEK HİZMETLERİ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com