![]() |
Yurttaqi Cinler...! |
![]() |
![]() |
#1 |
ArtistikPatinaj
|
![]() Yurttaqi Cinler...!Bu olay, 80'li yıllarda dilden dile dolaşıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşleri bitince cini göndermek istemişler ama cin gitmiyomuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu esrarengiz gürültüler durmuyomuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Muhammed
|
![]() evet abi burdan anlaşılacak şey: cin çağırma gibi işlerle ilgilenmemek lazım ![]() ![]() ![]() ''Qul Euzu birabbin nas melikinnas ilahinnas min şerril vesvasil hannas ellezi yüvesvisu fiy sudurinnas minel cinneti wennas'' amin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yosun
|
![]() he valla bi kersinde bizde çağırmıştık bizimkide gitmemişti, sonra dualar falan okundu hocalar çağırıldı da anca gitti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
punisher
|
![]() Alıntı:
Cin cağırmak mı bırakın bu cahil oyunlarını işinizmi yok Sadettin TEKSOY da bu işe bi ara soyunmuştu adamı cin bi çarptı televizyona çıkıp arkadaş ben bu işi bırakıyorum değil araştırmak adını bile daha anmam demişti tırsmasından yani tehlikeli işler başka şeyle meşgul olsun bu işlerle meşguliyet arayan arkadaşlar readdddddddddd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
esrarli_gozler38
|
![]() Yaaa Cİn Vardirrr Ama Onunla Ugrasmak Nediye Yani Cok Sacma Onlarda Bizim Gibi Hristiyani Muslumani Vs Vardir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
tatia27
|
![]() benim lisedeki din hocam anlattıktan sonra isimlerini bile anmam kolay kolay onların
|