Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baba, dün, gece, gördüm

Baba Seni Gördüm Dün Gece

Eski 04-13-2007   #1
flipper

Baba Seni Gördüm Dün Gece

Dün gece seni gördüm rüyamda baba… Bitkin gözlerimle koyunları değil, dertlerimi atlatıyordum çitlerden Neler geçiyordu içimden, neler geçiyordu eskilerden
Her anım bir dönemeç baba, her anım yeni bir karar ve her yanım yalan sanki baba
Ne söyleyecek anlamlı bir sözüm, ne soruları çözecek bir kalemim
Ben var mıyım sanki? Ben sivri kayalıklar arasından geçmeyi seçtim, incecik bir ip doladım belime o zirveler arasında, o yükseklerde unuttum kendimi, korkuyorum baba, tut beni Bilmez misin hiç korktum mu yükseklerden, korktum mu baba, şimdi neden korkuyorum?
İçimi içimden atmaya koşuyorum, sensizlik kadar hiçbir şey kanatmıyor içimi baba
Gelmek istiyorum, yüreğimi de alıp gelmek istiyorum bir avuç toprak arasına Bir yudum suyla çiçekler eksinler üstüme Bir tek çiçeği görsün o tümseğe bakanlar, bir çiçek görsünler benden doğan
Sana yalan söyledim baba, senden sonra hiç derin bakmadım, hiç çılgın koşmadım Hiç duvarlara çıkmadım Her sesli gülüşüm dudağımda donduruldu Senden sonra hiç çocuk olmadım baba Ben yalan mıydım, yoksa yalanlara m kandım Ama hak ettim merak etme Küçük ellerimi yanağında ısıtmayı, bir tutam saçıma sırma demeni, bana masum bakmanı hak ettim baba
Senden uzak
Senden noksan
Senden yoksun
Usulca akıyorsun içime, usulca gömüyorum hasretini içime baba…
Babaaa! Biliyor musun? Beyaz saçlar çok yakışmış sana

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-13-2007   #2
puslu

Bu yazı çok şey anlattı açıkcası bana flipper
çok teşekkür ederim çok

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-13-2007   #3
mate

puslu ile aynı fikirdeyim
çok güzel bir yazı olmuş
kaleminize yüreğinize sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com