Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
içerik, sistemleri, web, webiys, yönetim

Webiys Web İçerik Yönetim Sistemleri

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Webiys Web İçerik Yönetim Sistemleri

Sorumlu: Tolgahan TAŞKIN (Yazılım)

Sektör
:
Bilişim

Ürün & Hizmet Bilgileri
:
Webiys Web İçerik Yönetim Sistemleri Kişisel, Sektörel, Kurumsal Paket Seçenekleri ile Kendi Yönetebileceğiniz Web Sistemleri
Webiys Nedir?
Web İçerik Yönetim Sistemi'dir

Webiys Bana Ne Avantaj Sağlar?
Web tasarımcınızı aramadan, onların keyfini beklemeden, eleman yok, sistem bozuk bahanelerini dinlemeden, kısaca canınızı sıkmadan web sayfanız üzerinde istediğiniz değişiklikleri sadece size vereceğimiz kullanıcı adı ve şifreniz ile yapabileceksiniz

Sadece bir web tarayıcısı kullanarak, bulunulan lokasyondan bağımsız güncelleme imkanı sağlar

Tüm sayfaların içeriği (yazılar, resimler, linkler) değiştirilebildiği gibi, web sitesine istenildiği kadar yeni sayfa eklenebilir

Sitenizin tasarımına göre, yeni ürün, ürün grubu, haber, anket, duyuru vb gibi içerikler eklemek mümkündür

Güncelleme maliyetlerinde tasarruf edeceksiniz
Sitenizde yapacağınız güncellemeler için artık bir web tasarımcısına para ödemeniz veya eleman istihdam etmeniz gerekmiyor

Kuruluş Tarihi:14032006

Adresi: Sokullu Mehmet Paşa Cad 147/B Dikmen / ANKARA

Firma Telefon: 0312 482 60 57

Mobil Telefon :5414794700

msnwebiyscom

İnternet Adresi: wwwwebiyscom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com