84'lük Ninenin Seks Kölesi |
|
|
#1 |
|
rebellious23
|
84'lük Ninenin Seks KölesiABD'de 84 yaşındaki bir kadın, 11 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti ![]() Yetkililer, Georgie Audean Buoy adlı kadının, 2004 yılında bakımını üstlendiği çocukla cinsel ilişkiye girdiğini itiraf ettiğini ve 36 ay hapis cezası aldığını kaydetti Buoy'un ayrıca 7 bin 500 dolar mahkeme masraflarının yanı sıra kurbana 5 bin dolar ödemesi kararlaştırıldı
|
|
|
|
#3 |
|
tatia27
|
erkek teşhirci olurda bayan olmazmı?? buyrun örnegi ölümü düşünmüo mu bu kadın acaba dünyaya çivi çakacak galiba ![]() ![]() allah akıl fikir versin ![]() ![]()
|
#4 |
|
suskun
|
Bunamış artık bu kadın diyebilirim ![]() ![]() Torunu yaşında bir çocuğa bunu yapabiliyorsa ben o kadının aklından şüphe ederim Zaten ahı gitmiş vahı kalmış bir ayağı çukurda ben bu dünyada kime ne yaptım kötülük yaptımmı acaba,telafi etmeliyim diyeceğine kendi elleriyle rezalet tablosu çiziyor Böyle şeyler çok kızdırıyor beni Neyse Allahından bulsun![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|