Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
İçin, satır, yaşam

Yaşam İçin 13 Satır....

Eski 04-11-2007   #1
ErGENEKON_GS_48

Yaşam İçin 13 Satır....

1Seni sen oldugun icin degil, seninle birlikte oldugumda ben oldugum için seviyorum

2Hiç kimse gözyaşlarını hak etmez, onlara layık olan kişi ise seni ağlatmaz

3Sen istediginde sana aşık olmaması, sana aşık olmadıgı anlamına gelmez

4Gerçek arkadaş, elini tutan, kalbine dokunandır

5Birisine yabancılaşmanın en kotu biçimi yanında oturuyor olup ona hic bir zaman ulaşamayacagını bilmektir

6Hiç bir zaman gülümsemekten vazgeçme, üzgün olduğunda bile! Gülümsemene kimin, ne zaman aşık olacagını bilemezsin

7Tüm dunya icin sadece bir kişi olabilirsin fakat bazılari icin sen bir dünyasın

8Zamanı onu seninle birlikte geçirmeye hazır olmayan biriyle geçirme

9Belki de Tanrı uygun kişiyi tanımandan önce yanlış kişilerle tanışmanı, onu tanıdıgında minnettar olman icin istedi

10 "Bitti" diye üzülme, "yaşandı" diye sevin

11 Her zaman seni üzecek birileri olacaktır,yapman gereken insanlara güvenmeye devam etmek, kime iki defa guveneceğine daha fazla dikkat etmektir

12 Birini daha iyi tanımadan ve bu kişinin senin kim oldugunu bilmesinden önce kendini daha iyi bir kişiye dönüştür ve kim oldugunu bilerek kendine güven

13Kendini çok zorlama, en guzel şeyler onları en az beklediginde olur

"YAŞANAN HERŞEYİN BİR SEBEBİ VARDIR"

Eski 04-13-2007   #2
puslu

"YAŞANAN HERŞEYİN BİR SEBEBİ VARDIR"

Çok doğru eline sağık teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com