![]() |
Mobilya Alırken Bilmeniz Gerekenler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mobilya Alırken Bilmeniz GerekenlerTamamen ağaç mobilya olur mu? İstisna olarak kalitesiz ladin ağacından üretilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masif mobilya ![]() ![]() ![]() Masif ![]() ![]() ![]() ![]() MDF masif kullanılmadan mobilya üretilebilmesine olanak veren üretici için avantajlı üretim biçimidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dikkat edilmesi gereken en önemli husus lamine üretiminin mutlaka otomatik makinelerde yapılmasıdır ![]() ![]() ![]() Nelere dikkat edelim? Masif mobilyalardaki en büyük sorun kalitesiz ağaç kullanımı nedeniyle masif çekmesi dediğimiz kenar kısımlarda görülen çöküntü veya ayrılmalardır ![]() ![]() Mdf denilen malzemeyi sadece lake denilen boyalı ürünler için tercih ediniz ![]() ![]() ![]() Suntalam diye tanımlanan lamine kaplamalı ürünler hijyen ve temizlik için ideal ![]() ![]() ![]() ![]() Koltuk iskeleti nasıl olmalı? Koltuk iskeleti ağaç yada profil veya suntadan üretilebilir ![]() ![]() ![]() Profil den koltuk üretmek son yıllarda fabrikasyon üretim yapan firmalarca yapılan en az kavak ağacı kullanmak kadar mahsurlu ama maliyette yarattığı düşüş nedeniyle fabrikalarca tercih edilen üretim biçimidir ![]() Sünger üzerindeki gerçekler nelerdir? Bir koltuktaki en önemli maliyet unsurlarından biridir bu nedenle en çok hile yapılan kısımdır zira karlı bir hiledir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süngerin ağır olanı iyidir bir marka isteniyorsa ürosan 32 dansete süper gri sünger bilinen seri üretilen en iyi süngerdir ![]() ![]() Kumaş ![]() ![]() ![]() En önemli maliyet unsurlarından olup en çok hile yapılan kısımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|