Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etti, icat, motor, yakıtsız

Yakıtsız Motor İcat Etti!

Eski 08-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yakıtsız Motor İcat Etti!

Kırşehirli mucit Ahmet Kolbaşı, bundan 17 yıl önce ilginç bir "buluş" gerçekleştirdi Kolbaş, "radyoların arkasından çıkan adi mıknatıslarla manyetik alanları kullanarak yakıtsız motor" üretti Kolbaşı bu icadına da 'Manyetik Alanları Kullanarak Gücü Katlanan Motor' ismini verdi İcadının maharetini şöyle anlatıyor: "Ben 24 volt aküyle elektromıknatısları hareket ettiriyor ve manyetik alanı kullanarak güç elde ediyorum"
Mucit, hayli iddialı: Petrol ve LPG tarihe karışacak İcadımla otomobil firmalarının sistemleri altüst olacak

17 YIL GİZLEMİŞ

1991'de bunları yapan Kolbaşı, icadını kimseye göstermek istememiş Nedeni de kimsenin inanmayacak olması, kendisiyle dalga geçilecek olması: "Çünkü teknolojinin gelişimi o zaman bu kadar hızlı değildi Zamanını bekledim ve şimdi piyasaya duyuruyorum Projelerini çizdim ve patentini aldım"

MAHARETİ ÇOK

Kolbaş'a göre, icadının mahareti çok: "Otomobillerde kullanılabilir Sıfır maliyete yakın elektrik üretilebilir Isınma olmadığı için hararet yapma durumu yok Bunun tamir işi, arızası da normal motorlara göre sübap, sekman, piston olmadığını için arızası ve masrafı da yok Egzozu ve yakıt kullanmadığı için ne hava kirliliği ne de ses kirliliği yapıyor Tam bir çevre dostu ve ekolojik bir motor sistemi"

YAKITSIZ MOTORUN ÖZELLİKLERİ

Proje uçaklarda kullanılması durumunda, uçaklar çok daha yükseklere çıkabilecek Yanma olmadığı için oksijene ihtiyaç yok Motorda ısınma olmadığı için roketlerin uçakları vurma ihtimali sıfır
Klasik motorlardan daha güçlü ve devire sahip Hızı yarış arabalarına yakın

yeni şafak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com