Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hapı, lida, zayıflama

Lida Zayıflama Hapı

Eski 08-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lida Zayıflama Hapı

Çin dağlarında yetişen ve uzakdoğuda yüzyıllardır yemeklerde zindelik amaçlı işlenen Yunnan yosunu ile birlikte 9 çeşit bitkiden oluşan,tamamen bitkisel bir zayıflama kapsülüdür Modern teknoloji ile üretilerek kapsül halinde getirilmiş, zayıflamaya olağanüstü destek veren %100 bitkisel bir üründür lida yosun kapsülü tokluk hissi vererek su ile birlikte vücuttaki yağları yakmanızı sağlarİçeriğinde kesinlikle kimyasal herhangi bir bileşim bulunmamaktadır
1 kutu İçerisinde 30 adet (350mg)kapsül bulunmaktadır

Kullandım ve Ne Sonuç aldım? Buyrun

Aslında internet üzerinden baya bir araştırma yaptım O kadar çok ilaç kullandım ki artık ilaçkolik olacak duruma geldim Ancak resmi olarak Türkiyede eczanelerden yasaklandıktan sonra internet ortamında bunların satışını yapan bir sürü firma çıktı Orjinal olarak tek bulabildiğim yer lida nın resmi satışını yapan Bülent beydi Ondan önce firmalarını tanımadan önce başka firmalardan satın aldım, ancak hepsi sahte yada bozuk çıktı ve artık sağlığımın tehlikede olduğunu düşünmeye başladım Neyseki bu sağlık problemini orjinal lida kullanarak 4 ayda atlattım ilk ayda 4 kilo verdim normal boyumla orantılı 20 kilo fazlam vardılida hapını 4 ay içerisinde kullandım ve olumlu sonucu merak edenler için söylim tam 23 kilo verdim Yan etkileri varmı sorarsanız evet yan etkileri var ağızda kuruluk yapıyo bol bol su içme ihtiyacı hissediyorsunuz Tamamen iştahınızı kesiyor ama her durumda yemek zorunluluğunuz olduğu için yinede yemeğinizi az da olsa yiyebiliyorsunuz ki zaten bu ilaçda kullanım haricinde eğer normal kullanma talimatından çıkarsanız kötü sonuçlar alabilirsiniz Nitekim TV haberlerinden duymuşsunuzdur

Eğer kullanacak olan arkadaşlar varsa lida resmi internet sitesi haricinde satın almamanız şiddetle öneririm sağlığınızı hiçe sayanlara aldanıp kendinizi mahvetmeyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com