Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1el, bayandan, dudak, ruj, tavsiyeleri, şişirten

Bayandan 1.El Dudak Şişirten Ruj Tavsiyeleri

Eski 08-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bayandan 1.El Dudak Şişirten Ruj Tavsiyeleri

Ezelden beri böyleydim ben
Kendimi bildim bileli nerede bir kozmetik ürün; ben onun tepesinde! Anneannesinin parfümleri, annesinin rujları derken, lise çağlarında en kusursuz ‘doğal makyajı’ yapan ben oluvermiştim!
Bunu o kadar başarılı yapmayı öğrenmiştim ki; bir gün derste bir öğretmenimiz bana özenip de makyaj malzemelerimi kullanan arkadaşıma nasihat verirken ben yanı başında durduğum halde benim payıma bir tek nasihat düşmemişti

Aslına bakarsanız o yaş için erken ve büyüyünce gülünç gelen heveslerdi bunlar
Ama tıpkı küçücükken şarkı söylemeye başladığını anlatan şarkıcılar gibi, siz de benim bu uzun kozmetik kariyerimi bilin ki az sonraki kayda değer konuya hak ettiği değeri verin…
Konumuz dudaklar…Ve haliyle rujlar…
Ama ruj deyip de geçmeyin Bu rujlar sihirli!
Çünkü silikonsuz, operasyonsuz dudakları şişiriyorlar Tabi sizdeki potansiyelden bir Angelina Jolie ya da Naomi Campbell çıkar mı, bunu garanti etmek güç
Fakat, nihayetinde kozmetik bir ürün bu, etkisi geçici ve silikonlara nazaran risksiz olduğundan denenmek için tehlike arz etmiyor
Rujların bu etkisini sağlayan ise, içeriklerindeki jojoba, protein ve hiç şüphesiz kolajen
Uzun araştırmalar sonucu üretilen ve şu sıralar tüm dünyada bir numara olan bu dudak şişirten rujlar bir süredir bizim kozmetik mağazalarımız ve eczanelerimizde de yerlerini aldı Ben cesaretimi bu sıralar başka ürünler üzerinde yoğunlaştırdığımdan hala bu konuya eğilememiş olsam da; haliyle beni de büyük merak sardı
Flaş… flaş… flaş… İşte benden daha tez canlılar için eşsiz hizmet İşte bu yazının kahramanı o sihirli isimler:
MAC, My City Lips ve yalnız eczanelerde satılan Sally Hansen
Bu üç marka artık dudağınızda yaratmak istediğiniz değişimin mimarı olacaklar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com