|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
1el, bayandan, dudak, ruj, tavsiyeleri, şişirten |
![]() |
Bayandan 1.El Dudak Şişirten Ruj Tavsiyeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayandan 1.El Dudak Şişirten Ruj TavsiyeleriEzelden beri böyleydim ben ![]() Kendimi bildim bileli nerede bir kozmetik ürün; ben onun tepesinde! Anneannesinin parfümleri, annesinin rujları derken, lise çağlarında en kusursuz ‘doğal makyajı’ yapan ben oluvermiştim! Bunu o kadar başarılı yapmayı öğrenmiştim ki; bir gün derste bir öğretmenimiz bana özenip de makyaj malzemelerimi kullanan arkadaşıma nasihat verirken ben yanı başında durduğum halde benim payıma bir tek nasihat düşmemişti ![]() Aslına bakarsanız o yaş için erken ve büyüyünce gülünç gelen heveslerdi bunlar ![]() Ama tıpkı küçücükken şarkı söylemeye başladığını anlatan şarkıcılar gibi, siz de benim bu uzun kozmetik kariyerimi bilin ki az sonraki kayda değer konuya hak ettiği değeri verin… Konumuz dudaklar…Ve haliyle rujlar… ![]() Ama ruj deyip de geçmeyin ![]() Çünkü silikonsuz, operasyonsuz dudakları şişiriyorlar ![]() ![]() Fakat, nihayetinde kozmetik bir ürün bu, etkisi geçici ve silikonlara nazaran risksiz olduğundan denenmek için tehlike arz etmiyor ![]() Rujların bu etkisini sağlayan ise, içeriklerindeki jojoba, protein ve hiç şüphesiz kolajen ![]() Uzun araştırmalar sonucu üretilen ve şu sıralar tüm dünyada bir numara olan bu dudak şişirten rujlar bir süredir bizim kozmetik mağazalarımız ve eczanelerimizde de yerlerini aldı ![]() ![]() Flaş… flaş… flaş… İşte benden daha tez canlılar için eşsiz hizmet ![]() MAC, My City Lips ve yalnız eczanelerde satılan Sally Hansen ![]() Bu üç marka artık dudağınızda yaratmak istediğiniz değişimin mimarı olacaklar ![]() |
![]() |
![]() |
|