![]() |
Sensizlikte... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensizlikte...seNsizLikte ! Sensizliğimde geçen her sensiz dakikayı; Birer birer Teker teker Yüreğime kazıyorum ![]() Gemiler geçiyor yüreğimden ![]() Yüreğimdeki son yolcunun ardından; Birer birer Teker teker Akıyor gözyaşlarım ![]() Sensizliğin hediyesi fırtınalar kopuyor ![]() Savruluyorum;sürükleniyorum Bir varlıktan;bir yokluğa ![]() ![]() ![]() Sensizliğimin ![]() ![]() ![]() Uçurumumun ![]() ![]() ![]() Sessiz gölgesinde yaşıyorum ![]() Yaşlanıyorum ve ölüyorum İnceden inceye ![]() ![]() ![]() Ne gidebiliyorum bu yangın yerinden; Ne de kalabiliyorum Bu ateşler içinde ![]() Sen gittin ![]() ![]() ![]() Oysa ki;ben senden önce çoktan sensizliği bende bırakmıştım ![]() ![]() ![]() Sen yoksun ![]() ![]() ![]() Oysa ki;ben bana beni;senden önce çoktan terketmiştim ![]() ![]() ![]() Terkedişim yalnızlığım oldu ![]() ![]() ![]() Yalnızlığım sensizlik ![]() ![]() ![]() Sensizlik upuzun bir sessizlik ![]() ![]() ![]() Sessizlik çaresizlik ![]() ![]() ![]() Çaresizlik ![]() ![]() ![]() Gölgeler dolaşıyor aklımda ![]() Sinsi;ani ve kimsesiz hatıralar ![]() ![]() ![]() Şehirler ![]() ![]() ![]() İsimler ![]() ![]() ![]() Sözler ![]() ![]() ![]() Yalan sözler ![]() ![]() ![]() Ve sen ![]() ![]() ![]() Sen yine yoksun ![]() ![]() ![]() Yokluğunun varlığını kendi ellerimle çizen ben ![]() ![]() ![]() Şimdi çizdiğim bu kara kalem senin portren ![]() ![]() ![]() Çizilmiş kırgınlıklar ![]() ![]() ![]() Gölgesinde yaşanan ayazlar ![]() ![]() ![]() Ve o acıtan ayazdan sonsuz kaçışlar ![]() ![]() ![]() Acımasız terkedişler ![]() ![]() ![]() Sensizlikten sonra her gece bir mum yaktım içimde ![]() ![]() ![]() Gizliden gizliye ![]() ![]() ![]() Her sabah o ışıkla uyandım sensizliğe ![]() ![]() ![]() Belki bir gün o gemiden geri dönersin diye ![]() ![]() ![]() Belki bir gün o kara kalem portreni; Yeniden en sevdiğim renklerine boyarsın diye ![]() ![]() ![]() İçimdeki bu büyüyen zalim sensizliğin gölgesini; Benden alıp yerine yeniden bana ait seni koyarsın diye ![]() ![]() ![]() Sensizliğinde bile çaresizce benimle yaşayan O kara kalem;siyah beyaz gölgenle ![]() ![]() ![]() Belkide hiçbirzaman varolmayacak bir sensizlikte ![]() ![]() ![]() Sensizlikte ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|