![]() |
İkimiz İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İkimiz İçin![]() Ucurumun Kenarina Gidip Gunesin Batisini izLiyOrum AgLiyan GózLerLe HayaLLerim Gibi Oda BatiyOr Butun EsrarengizLigiyLe Fakat Gunes Hersabah Yeniden Dogup Yeniden BatiyOr ve Bu Hep BóyLe Devam EdiyOr ![]() ![]() ![]() Ama HayaLLerim Hic DogmuyOr OnLar Hep BatmiS Bi SekiLde KaLiyOr Ve Biranda Gunesin BatisiyLa BirLikte Gókyuzunu KaranLik KapLiyOr Tipki GozLerinde Dipsiz KuyuLar Gibi ![]() ![]() ![]() Sonra Ay ve YiLdizLar BeLiriyOr Karsimda Ve Ben Bir YiLdiz Tutup Kayana Kadar GózLerimi Gókyuzunden AyirmiyOrum Ve iSte Sonunda BekLedigim YiLdiz KayiyOr ve Seni DiLiyecek Bi Hakkim OLuyOr ![]() ![]() ![]() Ucurumun aSsagisindaki SuLarda Hemen Bi Yakamoz OLusuyOr Ayin O Esrarengiz IsigiyLa BirLikte ![]() ![]() ![]() Biran Kendimi BosLuga Birakmak GeLiyOr icimden ![]() ![]() Ve Yakamozun Uzerine Dusup Raks Etmek ![]() ![]() ![]() Biranda Yakamozun EsrarengizLigine KapiLip SaLiyOrum Kendimi BoSLuga ![]() ![]() ![]() O An Bir eL YakaLiyOr Beni Evet O Sensin iSte DiyOrum DiLedigim OLdu Sonunda ![]() ![]() ![]() Ellerinin SicakLigini Ellerimde HiSsediyOrum ![]() ![]() ![]() Sabaha Kadar OturuyOruz Sirf BirLikte Gunesin Dogusunu izLemek icin ![]() ![]() ![]() O An Basimi OmuzLarina YaSLatip Sımsıkı SariLiyOrsun Bana Ve Ben Kendimi Hic OLamiyacak Bi Guvenin icinde HiSsediyOrum ![]() ![]() ![]() Huzuru Ve MutLuLugu Tekrar TadiyOrum SeninLe ![]() ![]() ![]() Ve FiSiLdiyOrsun KuLagima Seni AsLa Birakmiyacam Diye ![]() ![]() ![]() Ve Gunes DoguyOr " iSte diyOrum Gunes Tekrar 2miz icin Yeniden Dogdu" ![]() ![]() ![]() Sende ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|