![]() |
Bak Sana Ne Getirdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bak Sana Ne GetirdimBak sana ne getirdim! Bahçelerin baharını, Çocukların gül dudaklarındaki Şarkısını getirdim ![]() Sevdiğin ne varsa Yanımda hepsi: Akan suyun coşkusu, Kuş sesi, Çam uğultusu ![]() Çobanın Yanık kavalına üflediği Türküsünü getirdim ![]() Kır çiçekleri topladım Kırağı düşmemiş yaylalardan, Katıp sevgimi yanına, Boynu bükük dağ menekşesinin Kokusunu getirdim ![]() Bak sana ne getirdim! Ucu yanık bir yürek, Okşanmamış bir beden Sevdası buram buram tüten / uzaklarda, Sadakatı dağlardan yüce bir kadının Tutkusunu getirdim ![]() Her sınırı sana komşu, Her ırmağı sana akan, Her ülkesi sen olan bir dünyanın Atlasını getirdim ![]() Bak sana ne getirdim! Avuçlarımda bir tutam aydınlık, Azığı umut dolu bir bohça, İçimde sevişmek arzusu, Bedenini taşımaktan yorulmuş Bir çift ayak getirdim ![]() Tuzunu getirdim / ocakta kaynayan yemeğinin, Yıldızlarla arkadaşlık ettiğim gecelerin Uykusunu getirdim ![]() Bak sana ne getirdim! Yokluğunun susuzluğunu, Gönlümün yoksulluğunu, Gurbet elde , Ne zamandır Unuttuğunu getirdim |
![]() |
![]() |
|