|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beraberlik, gelen, ile, mutlu, telefon, yanlış |
![]() |
Yanlış Telefon İle Gelen Mutlu Beraberlik.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanlış Telefon İle Gelen Mutlu Beraberlik....Telefonumda 2 yıldır kayıtlı olan bir numaranın nerden bilebilirdim ki hayatımın anlamı olacağının ![]() ![]() ![]() 02 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşıdaki ses bana uykulu bir şekilde ben Ali değil Ahmet'im dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Ahmet; Mrb sabah beni aramıştınız diye ![]() *Ayşe; eeeee *Ahmet; Sesiniz beni etkiledi tanışabiliriyiz ![]() *Ayşe; Sizi her yanlış arayan kişiye bu teklifimi veriyorsunuz dedim *Ahmet; Hayır ![]() ![]() Ben cevap vermedim daha doğrusu umursamadım ![]() ![]() *Ahmet; Kusura bakmayın Ben A****** size içimden geldiği gibi yazdım diye ![]() *Ayşe; Anladım size HAYIRLI TESKERELER dedim ![]() *Ahmet;Ya ben 12 aydır a****** bir Allahın kulu bana HAYIRLI TESKERELER dileğinde bulunmadı çok sğl falan filan ![]() ![]() Neyse bu kadar normal mesaja cvp yazmadım daha doğrusu ilgim çekmedi öylece kapanır gider dedim ![]() ![]() *Ahmet; Ya pardon isim ne ![]() ![]() ![]() ![]() *Ayşe;Sıkılmış bir vaziyette Ayşe ![]() ![]() ![]() *Ahmet; İnanmıyorum *Ayşe; Neye inanmıyorsun ![]() *Ahmet; Ben şuan Tunceli'de Askerlik görevimi yapıyorum Ama aslen Antepliyim ve merkezde oturuyorum o an bana bir şeyler olmuştu kendimde şüphe duymaya başladım ya ben mi aradım bunu yoksa o mu beni aramıştı diye gün içerisinde ki durumu hayal etmeye başladım ve doğru idi ben aramıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Son mesajından sonra aradı ![]() ![]() ![]() *Ayşe; Ya arayıp mesaj çekip durma tamam yanlış oldu uzatmanın alemi yok işim gücüm yok seninle uğraşamam diye ![]() *Ahmet; lütfen Tlf ![]() ![]() Telefonu açmadım hatta kapadım uyudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep aramaya devam etti hep güzel mesajlar çekmeye devam etti bu şekilde 4 gün devam etti ama ben yine o yönlü değilim hiç umursamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ben şart koydum sadece arkadaş olacağız diye tamam dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi sabah oldu aradı Günaydın Bi tanem diye mesaj afalladım bir o kadarda sevindim aradı Ayşe’m sabaha kadar uyumadım bana ne olur resmini gönder dedi ![]() ![]() Bende resmimi gönderdim o kadar beğenmiştik sarf ettiği kelimelerden anlaşılıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acele davranma lütfen birbirimizi yüz yüze görelim dedim bana o anki sarf ettiği kelime belki hayatımda duyduğum ve duyacağım en güzel kelimelerden biri oldu sanki içine doğmuş gibi söylediği tek bir kelime şu oldu senin iki ayağında olmazsa seni sırtımda taşırım yine alırım dedi Allah’ım tam zamanı açıkla dedim yapamadım ama içim rahatladı birazda olsa ![]() ![]() Dünya çok küçükmüş bunu o gün bir daha analdım ![]() Mehmet ise bu Ayşe’nin hafif ayağı sakat mı der Ahmet afallar bilmem bana hiç bahsetmedi der ve telefonum çalar Ahmet ti Ayşe’m bende sakladığın bir durum var mı der Ayşe yok ne oldu ki sen Mehmet… Tanıyor musun evet aynı işyerindeydik ama ayrıldı dedim o benim asker arkadaşım deyince dünyam yıkıldı telefonu kapattım açmadı ![]() Yapma Ayşe’m ben senin her halinle kabul ediyorum ne olur üzülme iki ayağın olmazsa bile benimsin diye laflar daha birçok sözler incitmeden beni tabi ben hıçkırta hıçkıra ağlıyorum çünkü Ahmet’i kayıp etmekten korkuyordum ![]() Her şey yavaş yavaş yoluna giriyordu ve teskeresi yaklaşıyordu Allah’ım ben ne yapacağım nasıl karşısına çıkacağım derken askerliği bitti 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl buldun beni dedim ben senin kalbini insanlığını sevdim aşkım kurban olum sana çok güzlesin sen benim eşim olacaksın dedi o günüm el ele göz göze geçti o kadar mutluydum ki anlatamam kusurumu bile fark etmedi… O gün ayrılımdan önce bana evlenme teklifi eti hiç düşünmeden EVET dedim ![]() ![]() Çok mutlu idim Allah’ım bu günler hiç bitmesin dedim askerden geleli 3 ay gibi bir zaman oldu artık resmileştirelim dedim tabi biraz zorlu günler geçirdik ve 20 ![]() ![]() ![]() ![]() HAYAT; HAYATIM DİYEBİLECEĞİN KİŞİ İLE BAŞLARMIŞ BENİM HAYATIMDA AHMET İLE BAŞLADI ![]() ALLAHIM NE OLUR BİZİ AYIRMA ![]() ![]() İşte böle arkadaşlar… ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|