Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, hamleni, hazırım, yap, şimdi

Ey Aşk! Hazırım. Son Hamleni Yap Şimdi....

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ey Aşk! Hazırım. Son Hamleni Yap Şimdi....

Boşluklar ve Ben

Ne anlatmalıyım sana Yüreğim acıyor Ellerim sıyrık içinde Yenildim Yine bilmem kaçıncı kez yenildim
Yeminlerim asık yüzlü kararlarım asla olmazlarım hiç biri kar etmedi O gelişi hep bilinen ama çaresiz
teslim olunan kasırga gibi Direnmeyeceğim Bir idam mahkumu gibi teslim olacağım

Kimse yok ellerimi bırakma düşeceğim"

Gece kanıyor sessiz ve derinden Yüreğim iki parça ay gibi Ellerim kanıyor sar onları
Ellerim sana kanıyor tut onlarıtutabilirsen Sorularına cevap alamamayı sevmezsin ya
aslında hep cevaplarını bilmediğim sorular var hayatta Durmadan onları soruyorsun
Oysa konuşacak ne çok şey var Şu huzursuz insan kalbinin sukun bulduğu cennet bahçelerinden
söz etmek isterdim mesela Kalbim sakinleşirdi belkiSonra masallardaki peri kızlarından bahsetmedik
Hani hep bir sırları vardır da ifşa ederlerse bir güvercin olup uçup giderler
Gülüyorsun içinden "Peri kızı mı sanıyor bu kendini?" diyorsun Biliyorum Ama sen bilmiyorsun

Hayat; benim için boşlukları doldurabilme becerisi

Geceyi kanatıyor bakışların Sessizce iniyor üstümüze rahmet Taa derinlerde kimsesizlik Ben mi?
Ben boşlukları dolduruyorum; boş sandalyeleri boş saatleri fill in the blanks'le belirtilen kelime arası boşlukları
avare boş gönülleri Eyvallah etmiyorum ne sana ne neon ışıklı hayatlara ya yine de bir parçam kalıyor orada
Çekilmiyor hayat ya da çekemiyorlar bizi bilmiyorum Boş ver Saçlarını okşayıp dudağındaki tebessüm oluyorum
usulca kalbine dokunuyorum sonra

Ey aşk! Son hamleni yap şimdi Hazırım

Yoruldum Dipsiz bir kuyuya düşüyor gibiyim Çırpındıkça daha hızlı daha hızlı düşüyorum
Tutunmaya çalıştıkça parçalanıyor ellerim Ey aşk hadi gel! Buradayım Yeter uykusuz gecelerim
yürek çarpıntılarım kor gibi yakan hasretlerle geçen günlerim
Ne mümkün sevgili ve ne mümkün toprak

Ey aşk! Hazırım Son hamleni yap şimdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com