![]() |
Yolculuklara Senle Çıkmaya Alışkındım Oysa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yolculuklara Senle Çıkmaya Alışkındım Oysa![]() incinecek hal kalmadı bende sana bir tavsiye vedalar soguk olur sıkı giyin üşüyorum duracagım burada gidişini seyredecegim kıpırtısız,sakin gibi görünecegim kavgasız olacak fırtınasız olacak saçma sapan olacak organlarım birbirine vuracak arkandan sesesiz bakacagım ben yine salagı oynayacagım ![]() ![]() ![]() hayalleri tastan bir sevdaydı bizimkisi,kırılmazdı,yagmura kara dayanıklıydı,çığ olupdüşersede kendine zarar vermezdi,kopmazdı,gidişler dönüşlere gebeydi de,hep acıtırdı her el sallayış özlemler acıydı,yürek sabırsızdı,her dönüş,dogustu aslında yeniden ölüp ölüp dirilmek gibi degil de erince dogmaktı ama önce hayaller öldü(cenaze meydanda kaldı ulu ortada) gönlüme bir kor düşer gitme zamansız önce hayaller biter yanar külsüz dumansız ![]() ![]() acıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilmiyorum sensizliği! ![]() ![]() baharlar hiç gelmez mevsim hep kış olur günlerime güneş dogmaz hislerim uyur takvimleri koparttım attım sen giderken saatleri kırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana yangındım,ama sensiz üşüyorum ve uyuyorum ![]() dilimden hiç düşmez adın hasret olur yüregimde sızı dinmez gülmek güç olur acı işte hangi hecesinden tuarsan tut böyle ne sancım diner,ne agrım,sattım 3 kurusa gülüşlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() bakma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayrılıklar yara acar üstüme yagmur aglar sensizliğe iç çekisime sensiz olmaz bu yerlerde dünya dar olur eğer gidersen bu aşka yazık olur gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sadece üşüdügümü hissediyorum ![]() ![]() vedalar soguk olurmuş,ben yolculuklara senle çıkmaya alışkındım oysa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|