Artık Eski Ben Kalmadı Ki |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Artık Eski Ben Kalmadı KiHayatima giriyorsun Baz i seyleri kendi görüsüne göre yorumluyorsun Kafami allakbullak edip bütün dikkati kendi üzerine çekiyorsun![]() Kiziyorum ![]() Bana kendinden çok deger veriyorsun Ban a sevgiyi paylasmayi dostlugu aski ögretiyorsun beni bencillikten koruyorsun![]() Seviniyorum Be nim için birçok seyden vazgeçip birçok sey yapiyorsun Ben i kendine baglayip alistiriyorsun Veriyorsun aliyorsun Seni seviyorum Anla tiyorsun,dinliyorum Zaman zaman kizip hir çikariyorum Özür dileyip gönlümü aliyorsun![]() Seni kiskaniyorum E llerimi tutuyorsun gözlerime bakiyorsun "seni seviyorum" diyorsun 0 an içimde firtinalar kopariyorsun "Sen" deyince heyecanlaniyor um![]() Sana tapiyorum Söylüyorum dinlemiyorsun Üzüyorsun yikiyorsun sürekli kiziyorum Sall aniyorsun Birs eyler degerini yitiriyor Seni kaybediyorum A klima geliyorsun agliyorum seni görüyorum görmezlikten geliyorum Içim yaniyor Yoksa hala![]() ![]() ?Bakiyorsun bakmiyorum Söylüyorsun dinlemiyorum Y aniyorsun umursamiyorum![]() Pisman oluyorsun Düsünüyorum düsünüyorum![]() ![]() Tekrar tutuyorsun ellerimi tekrar bakiyorsun gözlerime Bu sefer firtina bir yagmur damlasina dönüsüyor Sana söylenecek tek cünle kaliyor"Artik eski ben kalmadi!" |
|
|
|