![]() |
Düşüme Rüzgarın Değdi Sevgili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşüme Rüzgarın Değdi SevgiliKaçırdım kuru yapraklarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle idim ![]() ![]() ![]() ![]() Kirpiklerimi bağladım; artık yakabilirim türkülerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dediğim gibi oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yabancı olmuşum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şehrin kabukları soyuldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Tâ- hâ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gökler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek Sevgili'yi bırakmak ![]() ![]() O'nda saklı olmak ![]() ![]() ![]() Eğdim başımı kemanıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duvarda asılı olan bir anış olur yokluğun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Dünya ![]() ![]() Ey insan! Beni de seni de yaratan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözbebeğinde uyanan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey dadımı sevdiren Sevgili! Ey mızmız çocuğun kahrına sabreden! Karanlığın kalbinden güneşler çıkaran ey! Buhranlı bulutlarımı yağmuruyla şenlendiren! Ki o bulutlar da senin; çıkar umutlarımı gizlendiği yerlerden ![]() ![]() Sana sakla ve buldur beni bana! Güneşten öteleri olmasa gün ağarır mıydı? Gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /Düşüme rüzgârın girdi Sevgili; kara yazımı ak yıldızına bağışla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|