![]() |
Sana Söyliyeceklerimi Susturdum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Söyliyeceklerimi SusturdumSana SöyLiyecekLerimi Susturdum Sonbaharda AqacLarin YaprakLarini Döktüqü Gibi Döktüm DiLimdeki SözcükLeri Hepsi Bir Haykiris Hepsi Bir Yakaristi Sen AnLamadin ![]() ![]() ![]() ![]() Artik Geride Birakiyorum Sana Ait OLanLari KeLimeri Ve SarkiLari Baskasi icin SöyLenmek Üzere Raflara KaLdiriyorum Senin icinde Gectiqin Bir Sözcük BiLe OLmayacak Artik Sana Dair OLanLari Söküyorum Tek Tek En Zorda insanin Gecmisini Ve AniLarini Sökmesiymis AnLiyorum Hep Pesinden GeLecek Bir Gecmis De istemiyorum Artik Gecmisimi De Birakiyorum Arkamda Geriye Bakip Daha Cok HatirLamak Ve ÜzüLmek istemiyorum Unutuyorum Desem YaLan Unutmuyorum Simdilik Sadece ALisiyorum ALismak Unutmanin BasLanqiciymis Önce ALisirsin Sonrada Unutursun Unuttuqunda Da Geri Dönmezsin Bakmazsin BiLe Simdi SöyLediqim SözLeri De Geri ALiyorum SiLiyorum Birer Birer Bütün YazdikLarimi KaraLiyorum Adimin Yanina Yazdigim Adini SenLe Yaptiqim DoqruLarimi Ve YanLisLikLarimi AyikLiyorum YanLisLari Koyuyorum Bir Köseye DoqruLar Zaten Benim DoqruLarim Bu Askin Bütün Hesabini Kapatiyorum Bize Dair Hic Bir Cey Yok Artik Ne Sen Ne Ben Artik Bir Sey SöyLemeyeceqiz SöyLesende Ben Duymayacaqim SözcükLer AnLamini Yitirdi Artik Sana Dair SöyLenecek Bütün SözLeri Tükettim KeLimeler DiLsiz Artik LaL Ettim DiLimi Sana Bir Sey SöyLemiyorum |
![]() |
![]() |
|