![]() |
Noktayla Başlıyorum Her Yalnızlığa... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Noktayla Başlıyorum Her Yalnızlığa...Sesini sapladım içime ![]() ![]() ![]() Sensizliğe tanık yüreğim gecelerden yorgun ![]() Gözlerim duvarlardaki hüzünden dalgın ![]() Satırların zindanında esaret oluyor ömrüm ![]() Oysa gözlerinde boğulmak istemiştim ![]() ![]() Sen bilmedin ![]() Beyhude umursamazlığını yaktım yüreğimde gece oldum, yağmur oldum bomboş caddelere yağdım ![]() Sen yine bilmedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın divaneliğinde büyüttüğüm sözlerden uzak elemlerim bir bir depreşirken duvarlarımda bilinmezliklere sürgündeyim ![]() Bütün geç kalmışlığıyla yüreğimi sömüren aşk artığı sevgilere tanığım ![]() Körpe umutlarla yarattığım kentimin acı uğultuları kulağımda ![]() Geceden düşüyorum üstelik tutan da yok ellerimden ![]() ![]() ![]() Nokta konmuş bir hayatın sessiz iniltilerinden ibaret çığlıklarından yeniden doğmayı denedim hep ![]() Hoyratım! Hayatın en dik yamacında yalnızlığım oldun ![]() Kasvetsiz rüzgarlardan arta kalan nefretleri yığdın avuçlarıma ![]() Buz kestim, cam kırıkları birikti gözlerimde ![]() Acı bir hüzün, dolu bir bulut dökülmeye ramak kalmış ![]() Zamansızlığın dur durak bilmez savaşlarından yenik çıkmış yüreğimde, efsunlu bir sevdayla inatlaşıyorum ve zaman tüm soyut yanlarını kusuyor yüzüme ![]() Düşün ki zaman acımasızdı bize ya da bana! Ki zamandı herşeyi bana veren ya da bize! Seni verdi mesela; yalnızlığı yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Usul usul içime sızan bu acı bu yalnızlık senden hatıra ![]() Hayatımızın duvarlarına astım ![]() İçimin okyanuslarından yaptığım mavi düşler boğuldu, hayata isyanımı armağan ettim Kıvranıyorum! Şimdi hayat öyküsüzlüğümün nişanı gibi duruyor hüznün doğurduğu resmin kucağında ![]() Yüzüme asıyorum çoğu zaman yüreğimdeki boşluklara esaretimi ![]() Yüzümde kırışıyor hayat ![]() Gitmelerine can yakıyorum ![]() Ben, kızıl bir aşkla gelmek isterken sana sen somurtkan mutlulukları seçtin, gece artığı saatlerde kaldın, güneşi soğuttun gözlerinde gözlerim dondu ![]() Ey yâr! Saçlarında dalgalanan o hüzün kimin? Beni kirpiklerinden astığın günden beri milyon defa ölüyorum ![]() ![]() ![]() Yanlış senaryolara intiharlar biriktiriyorum ![]() ![]() ![]() Gidişinden hasretler yapıyorum kendime sonra yine ölüyorum ![]() Cüzzamlı yağmurları damlıyorsun içime ![]() Kapandı sesine isyan eden bu ağız ![]() Her adım bir intihar dirilemem artık ![]() Köşe başlarında ninni gibi agıt sesleri üşüşüyor kulaklarıma ![]() Ben hangi kimim? Dilinde çürüttüğün o şarkı, kaleminde yanan o şiir kime yol oluyor? Hangi gökyüzünde mutlusun? Mutlumusun? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susarak haykırıyorum sana sessizliğim oluyorsun ![]() Geceye satıyorum düşlerimi, yalnızlık kentine göçüyorum ve her yağmur gibi kendimi ağlıyorum ![]() ![]() Aklıma düşsen yalnızlık oluyorum |
![]() |
![]() |
|