![]() |
İçimden Kopup Gelen Bir Korkuydu Sana Aşık Olmak. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimden Kopup Gelen Bir Korkuydu Sana Aşık Olmak.İçimden kopup gelen bir korkuydu sana aşık olmak ![]() Dalgalarına kapılıp sürüklenmek bir sal gibi ufka doğru ![]() Bu yüzden gecelere gizlerdim gözlerinin eşsiz ışıltısını ![]() Geceleri dizelere gizlerdim sonra ![]() Saçlarından yola çıkardım sessizce ![]() Uzun ve yorucu bir yolculuk olurdu parmaklarıma ![]() Yumuşak dokunuşlarda alevlenirdi dudakların ![]() Dudakların İzmir Dudakların İstanbul Dudakların içimi ısıtan bir masaldı annemden dinlediğim ![]() Bütün bir gün seni seyredebilirdim ![]() Gözlerin gözlerimde yankılanırdı ![]() Gözlerim sessiz çığlıklarla gözbebeklerine koşardı ![]() Kaybolurdum ![]() Her defasında çekip çıkarırdın beni acının derinleştirdiği dipsiz kuyulardan ![]() Beni "SENİNleştirirdin" ![]() Dudakların ateş ![]() ![]() Ruhum yükselmek isterken ölüme ![]() her defasında beni çeker alırdın ![]() Dudakların alırdı beni ![]() ![]() Benliğim olurdun ![]() Yüreğim olurdun ![]() Gökyüzünden bir parçaydın sen ![]() En güzel maviden kesip almıştım seni ![]() O günden beri sonsuzmuş gibi meydan okuyup her kıyamete ![]() dilek yerine seni tutmuştum yıldız geçişlerinde ![]() Her seni dilediğimde daha çok senin olmuştum ![]() Uzaklardan ![]() ![]() ![]() ![]() Soğuk gecelerden biri Soğuk ve sensizlik dolu Saçların ![]() Sensiz ölüm gibiyim ![]() ![]() ![]() Gözlerinin dokunduğu her yer acıyor bebeğim ![]() Biliyorsun sensin silemediğim aklımın en uzak köşelerinden ![]() Sen gittin ve mutluluk ta kalktı tedavülden ![]() İçimde öldüğün günden beri Geceler uzun Geceler ![]() Ayrılan ve bir daha hiç birleşmeyen eller Bir gece "küçük bir hikayeyle biten" Ölümsüz sandığımız sevişmeler Gecelerden biri Bir son daha istiyor Tanrılar uzaklardan bir son daha Kurban aranıyor sonsuzluğa ![]() ![]() ![]() Gökyüzünden bir yıldız kayıyor Dere kıyısındaki taşlar parıldıyor Ve her gece bir yıldız Bir ayrılık Bir yıldız Bir ayrılık Kaçamadım sensizliğimden ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Bu son şiirim olsun sensiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|