![]() |
Bendeki Adın Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bendeki Adın Aşk![]() Ben sende severken sabrı öğrendim ![]() Öğrenirken de özlemin ne yakıçı bir ateş olduğunu ![]() Hep uzaklarda kaldı gözlerim ![]() Sözlerimse hep uzaklara oldu ![]() Başkaları sana ne diyordu bilmem ama ![]() Ben deki adın "AŞK " dı ![]() Ahhh sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bildim bileli hasreti öğrendim ![]() ![]() ![]() Öğrendiğim sadece bunlar değil ![]() Düşler kurmayı ![]() ![]() Uzaktan seni sevmeyi öğrendim ![]() ![]() ![]() Saçlarını ![]() ![]() ![]() Bilmem başkaları sana ne diyor ama ![]() Ben deki adın " AŞK " dı ![]() ![]() ![]() Ben sana baktığımda engin denizler gördüm ![]() Her seni bulmak istediğimde ![]() Sende kayboldum ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ellerin yanından gelir geçerken nasıl kokarsın ama ![]() Bana kokun benzersiz gül bahçesi gibi ![]() Her şeyin güzelini sana yakıştırdım ![]() Güzel olan ne varsa hepsi sensin ![]() Teninin sıcağı güneşten ![]() Bakışının siyahı geceden ![]() Kokunun en güzeli güllerden ![]() Her yerine ayrı güzellikler kondurdum ![]() Ben seni kendi dünyamın yerine koydum ![]() Sen varsan her yer bahar evren güzel ![]() Sen yoksan ![]() Her şey anlamsız manasız ![]() Bilmem başkaları sana ne diyor ama ![]() ![]() ![]() Ben deki adın " AŞK " Dokunamadığım saçların hayalimde yumşacık ipek gibi ![]() Tenini sıcaklığını hep hayal ettiğim ![]() Düşlerimde sevip kokladığım öptüğüm ![]() Sen kalp sızım ![]() Sen imkansızım ![]() Peki söyle ben sende neyim ![]() ![]() ![]() Eğer istersen ![]() ![]() ![]() ![]() İçine çektinde nefesin olabilirim ![]() ![]() ![]() Eğer sen istersen ![]() Senin için dağda açan kardelen olabilirim ![]() Eğer istersen ![]() Gönlünü tutuşturan ateş olabilirim ![]() Sen istersen dudağında kor olabilirim ![]() Eğer sen istersen seninle ölebilirim ![]() İşte seni başkaları nasıl sever ama ![]() Ben seni uzaklardan işte böyle seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Başkaları sana neder bilmem ama ![]() ![]() ![]() Bendeki adın"AŞK " bendeki adın "TUTKU " bendeki adın "MEZARA " kadar sonsuz sevgi |
![]() |
![]() |
|