![]() |
Yokluğun, Lösemili Bir Çocuğun Maskesi Kadar Koruyucu Ve Can Alıcı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yokluğun, Lösemili Bir Çocuğun Maskesi Kadar Koruyucu Ve Can Alıcı.Yokluğun, Lösemili Bir Çocuğun Maskesi Kadar Koruyucu Ve Can Alıcı ![]() Pardon ![]() Ellerim dolu ![]() Farkında olmadan fazla yalnızlık almışım ![]() Bana şuradan ölüm uzatır mısınız? Evet ölmek istiyorum ![]() Hem de neden istediğimi bilmeden ![]() Seni neden sevdiğimi bulamadığımdan beri hiçbir şeyde neden aramıyorum artık ![]() Tüm uyku haplarını damardan vermeliyim kendime bu gece ![]() Uyumamalıyım ![]() Uyursam geçer ![]() Uyursam düşünemem seni ![]() Gözümü açar açmaz aklıma gelişlerin yok mu? Toprağın üstünü açmışlarda yaşadığıma sevinmek yerine, Ulu orta seni arıyorum her yerde sanki ![]() Uyumamalıyım ![]() Uyursam unuturum gidişini ![]() Ölmeliyim ![]() Tam da seni severken ![]() Otopsiye alındığımda sol yanımdaki dualara hiçbir doktor şaşırmamalı ![]() İçimde ölen sen’e yapacağım başka hiçbir şey kalmamıştı ![]() Ölüyorum ![]() Evet ölüyorum ![]() Çünkü artık yokluğun dayanılmaz bir acı ![]() Yokluğun, lösemili bir çocuğun maskesi kadar koruyucu ve can alıcı ![]() |
![]() |
![]() |
|