![]() |
Sitemsiz Sanma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sitemsiz SanmaŞiir diyorsun ya hani, içimdeki mısralar senden sorulurken, dahası ne? Sen de cevapsız kalırken hayaller, aradığım kişiye hala ulaşılamıyor ne güzel ![]() ![]() Bu bir başlangıç ama neden? Seviyorum diyorsun, çok iyi taklit ediyorsun ![]() ![]() Bir avuç gözyaşı şiire sitem katıyor, bana ait bana yabancı bir tutam bulut gözlerimde, güneş de yersiz, sevinçte ![]() ![]() Tam bu limanda sana rastladım işte, belki de belkisiz de ![]() ![]() Sabrımın kilitlerini zorluyorsun, bunu neden yapıyorsun? Kalp dediğin biraz yorgun olmalı, böyle patavatsızca susmalı bazen, savaşmaya hali yoksa aptalı oynamalı ![]() ![]() Ben kabullenmeye de yorgunum anla ![]() ![]() Bir ses var mı, bir ayak sesi ![]() ![]() Görmüyorsun, hiç de sormuyorsun ![]() ![]() Senden bir bardak su istedim, Karadeniz’i değil ![]() ![]() sebepsiz beceriksiz duruşum, aynadaki sesim, sessizliğim, harfin misali dönemeyişim, tüm sitemsizliğime denk ![]() ![]() Belki de bitiyorum sana, boş suretimi de sevme diye ![]() ![]() Tutsana ne duruyorsun ![]() ![]() Hala anlamıyorsun! |
![]() |
![]() |
|