![]() |
Arasi Olmayan İki Yaşam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arasi Olmayan İki YaşamBütün kapılarım açık, bekliyorum içimden çıkıp gitmeni ![]() Üşüyorum ayazlarında ve sen beni ölüme sürüklüyorsun Gönderdiğin kördüğümleri çözmeye çalıştıkça beynim Düşüncelerimin yorgunluğu sende dinleniyor bir yandan Fakat bir yandan da yeni kilitsiz kapılara yönlendiriyor ![]() Anlayacağın, Aklı bulandıran düşüncelerin kemirgenliğindeyim bu gece, Sözleri yazılmamış bestenin en acıtan notasıyım kendi içimde, Bir yanımda yıldızlar bir yanımda resimlerin var gülerken çektiğim ![]() Yıldızlara yeniden anlatıyorum seni uzun zamandan sonra ve Bir yıldızı daha gömüyorum karanlığa, uğruna dilekler dilediğim ![]() Ey yar, nedense artık fazla geldiğimi hissediyorum sensizliğe, Katlanması güç ![]() ![]() ![]() Böyle mi anlatmalıydı hayat bana olanı biteni bütün gerçekliğiyle ? Gözlerimin çığlıkları yumruklarımın devirdiği aynaların üstünde Ben bir köşeye sinmişim, zincirlere vurmuşum gönlümü hasretinle ![]() Susmak mı yoksa boğazın yırtılıncaya kadar bağırmak mı ? Durmak mı yoksa kalbin duruncaya kadar koşmak mı ? Ve daha nice iki uç nokta arası yaşanmışlıklar var ![]() Soruyorum hayata artık, seçsin arası olmayan iki yaşamdan Arası olmayan iki uç noktadan birisini 'SEN' mi yoksa 'BEN' mi |
![]() |
![]() |
|