![]() |
Herkes Oluyorum Bir An |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herkes Oluyorum Bir AnEstetik'adan YaLın ÇıpLakLık Sayfamı Takip Eden SayıLarını Sayamadığım Şiir SevenLer Şüphesiz Aramızda Dışarıdanda Burayı Takip EdenLer Var Kayıt oLma Gereksinimi DuymayanLar Çoğuna Sebep olduğumuz Çok Dost KazandıkLarımızda Var Bu Yeni Sayfam, Eskisi Gibi oLucak BiLiyorum Bir GÜn Bu Sayfada Çöpe AtıLacak Ben Unutamadığım Bir AnımLa Size Yeni Sayfamda Merhaba Demek İstiyorum ![]() Herkes Herşeyin Sahibi oLmak İster Ama Herkes Doğruyu Konuşmaz ![]() Kimisi öLmekden Korkar, Kimisi Kaybetmekden Yaşadığı Her Duygunun, Ayrı Ayrı AnLamını Çıkarır Kimisi Aşk'ın Tanımını AnLamaz Kimisi Gerçekden SevmekLe Tutkuyu Karıştırır Bu AsLında Kimsenin Suçu DeğiLdir Hangi DuyguLara Sayip oLursanız oLun Herkesin Bir Doğrusu Vardır, Ve Doğru oLanda Odur OnLar İçin Bugun Bir GüL Satın ALDIĞIMIZDA DikenLerini AyıkLarız Deme İnsan oğLuda BöyLe İşte Yüzün BiLe, Kaşın BiLe, Gözün BiLe GüzeLini Arıyor Benim Aradığım Birşey Yok AnLatacağım, Bir Çok Kadın Bir Çok Erkek Bir Çok Acı, Bir Çok Göz Yaşı Var Umarım AnLaşıLırım Umarım Hak Ettiği Vefayı Görür Yazacağım DuyguLar Hepinizin Yeni Sayfası HayırLı oLsun |
![]() |
![]() |
|