![]() |
Telli Duvaklı Gelin Giderim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Telli Duvaklı Gelin GiderimBilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Belki giderim birgün Gözlerimde milyon damla, dilimde hüzzam bir parça Kaçmak ister belki bir gün gözlerim İçimi büklüm büklüm eden senden, Çok uzaklara ![]() ![]() ![]() Veda etmeden,zorla adamın birine, telli duvaklı, gelin giderim, - üzülme sevgilim – ben seni aldatsam bile, ölene dek severim ![]() ![]() ![]() ![]() belki unuturum da seni yazın ortasında birgün- içimde yanık bir türkü Ellerim tir tir titrer durur, Unutmak için öksüzlüğümü, sana inat, Sen hariç, herkese gönül veriririm Affetmem kapkara gözlerini üzülme sevgilim - anmasam bile adını, seni ölene dek severim ![]() ![]() ![]() başımda kavak yelleri, ruhum 35’inde, titriyor ellerim içimde bu sensizlik, ruhumda deli eden sessizlik bilmiyorum, daha nereye, ne kadar giderim, unut beni bu gidişim gidiş değil besbelli kimbilir? - belki, adamın birine gelin giderim - yüreğimi ateşe sen vermiştin, kondum gittim işte bambaşka bir gönüle ağla ağlayabildiğin kadar zalim artık ölsen bile beni söndüremezsin |
![]() |
![]() |
|